-
- Konu Sahibi belovedone
Mama yemediler yanı hiç ? Ne güzel benim sütüm yetmiyo mama veriyorumKaybetmediler anne sutu arti meme olarak devam ettik
Merhaba arkadaşlar bugün tek yumurta ikizim olacağını öğrendim nasıl bir süreç bekliyor bizi tecrübeli arkadaşlar
sizinde hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah benimde son adete göre 7+5 haftalik olması gerek ama ultrasonda 6+5 çıktı bebekler dediğin gibi yolun başındayız daha inşallah sonuna kadar sağlıkla kavuştursun rabbimHayırlı olsun bende merak ediyorum neler bekliyor bizi diye yüksek riskli gebelik diye geçiyor inş kazasız belasız alırız ikisinide kucağımıza biz daha yolun başındayız
Benim bir arkadaşım var onunla görüştüm o da tek yumurta ikizleri var suan 4 yaşında.o bulunduğu yer durumundan hiç perinataloga gitmemiş evet erken doğurmuş kuvöz macerası da ömür ama çok şükür sagliklilar yani.aslında bizde abartıyoruz.arada kilo ve gelişim farkı yoksa sorun olacağını zannetmiyorum o yüzden içinizi ferah tutun.Ben daha perinatologa görünmedim hiç. Kendi doktorum ve bir kere de başka bir doktor ultrasonda baktı. Gelişimlerinde sorun olmadığı için doktoruma güvenip gitmedim. 4 temmuzda detaylı var. O zaman perinatolog bakacak. İnşallah pişman olmam daha erken gitmediğime :/
Doktor yonlendirdiyse bakar tabiki.Allah yardımcın olsun canım iyu bir kadın doğumcu bulsan o bile yeter benceYok nerdeeee doğru düzgün özel hastane bile Yok(kadın Doğum hastanesinde detaylı ultrason varmış ama radyoloji uzmanı bakıyormuş..o yeterli olur mu ki
Evet öyle diyorlar ama sorunsuz bir şekilde kucağına alan insanlar da var.İnşallah sıkıntılar çıkmadan hayırlısıyla kucağımıza alırız. Benim.1 kızım var zaten erken doğumla dünyaya gelen.o yüzden 30u görsem sukredecegimHayırlı olsun bende merak ediyorum neler bekliyor bizi diye yüksek riskli gebelik diye geçiyor inş kazasız belasız alırız ikisinide kucağımıza biz daha yolun başındayız
Haklısın canım. Sağlıkla doğum yapan çok insan var. Ben 40. Haftada ikiz doğuran bile duydum. Bebekler 3 kg üzerinde doğmuş :) böyle örnekleri düşünüp içimizi karartmıcaz. Aslında olacağı varsa zaten olacak perinatologa gitsek de gitmesek de. İnşallah hepimiz sorunsuz atlatacağız canım.Benim bir arkadaşım var onunla görüştüm o da tek yumurta ikizleri var suan 4 yaşında.o bulunduğu yer durumundan hiç perinataloga gitmemiş evet erken doğurmuş kuvöz macerası da ömür ama çok şükür sagliklilar yani.aslında bizde abartıyoruz.arada kilo ve gelişim farkı yoksa sorun olacağını zannetmiyorum o yüzden içinizi ferah tutun.
Doktor yonlendirdiyse bakar tabiki.Allah yardımcın olsun canım iyu bir kadın doğumcu bulsan o bile yeter bence
Evet öyle diyorlar ama sorunsuz bir şekilde kucağına alan insanlar da var.İnşallah sıkıntılar çıkmadan hayırlısıyla kucağımıza alırız. Benim.1 kızım var zaten erken doğumla dünyaya gelen.o yüzden 30u görsem sukredecegim
Cok tessekkur ederim canim allah razi olsun. Bebeslerini hayirlisiyla buyut ins.Çok sağol Can'ım Allah sana da nasip etsin inşallah bu günleri görmeyi. Ben 21 haftalıkken perinotoloji muaynesine gitmiştim orda bi sıkıntı çıkmamıştı doktor bu haftadan sonra daha rahat geçer demişti. 19 iyi bi hafta Can'ım şükür bu haftalara kadar sorunsuz gelmişsin inşallah bundan sonra da öyle gider. Sormak istediğin bişey olursa biz hep buralardayız yardımcı olurum inşallah
Ins bir problem olmaz canim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bizde bugun 20 olduk cok sukur. Anomali taramasina gitmistik pazartesi cok sukur bir problem gormuyorum su an dedi. Aralarinda gelisim olarak biraz fark var ama o da olur dedi doktor.Biz de 20+4 olduk. Çok şükür şimdilik yakın gidiyorlar birbirlerine. Transfüzyon 20. Haftadan önce çıkarsa şans düşük ama 20. Haftalardan sonra ortaya çıkarsa şansları daha yüksek oluyormuş. İnşallah sorunsuz geçecek canım. Sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi.
Ind. Atlatirsin canim sitres yapma hayirlisiyla zaman geciyor allah yardimcimiz oluyor cok sukur.Canım biz 10 haftayız doktorum 20 ci haftayı atlatırsak daha rahatlarız dedi bende çok korkuyorum inşş sağlıkla sıhhatle alırız kuzularımızı
Sen nerde kaliyorsun ki canim. Yani perintologa gitmen iyi cunku o cok detayli bebeklere bakiyor.Bulunduğum şehirde perinotoloji yok yâ ben ne yapacam bu durumda en yakın büyük şehir d bakır orda bile olduğunu sanmıyorum
Mama yemediler yanı hiç ? Ne güzel benim sütüm yetmiyo mama veriyorum
Sen nerde kaliyorsun ki canim. Yani perintologa gitmen iyi cunku o cok detayli bebeklere bakiyor.
Oranin universite hastanesine gittin mi canim orda olmasi lazim normalde.Batman dayız CNm biz
Oranin universite hastanesine gittin mi canim orda olmasi lazim normalde.
Aa oylemi. Bencede sen oraya da git takibini canim.allah yardimcimiz olsun ins.Burda üniversite hastanesi Yok canım kadın Doğum hastanesi var orda da radyoloji uzmanı detaylı ultrason yapıyormuş oraya gitmeyi düşünüyorum
Can'ım memeyle mamayı Nasıl ayarlıyosun? Yani ölçülerini falan önce meme mi veriyosun mamayı hangi aralıklarla veriyosun ilk başlarda kaç saatte bir besliyodun ? İnan bir sürü soru var sormak istediğimYanlis yazmisim canim meme degil mama. Benim de yetmedi maalesef. Ama simdi daha cok emmeye basladiklari icin artti sutum. Bol bol emzirmek ve su icmek artiriyor