Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Merhaba arkadaşlar bugün tek yumurta ikizim olacağını öğrendim nasıl bir süreç bekliyor bizi tecrübeli arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bugün tek yumurta ikizim olacağını öğrendim nasıl bir süreç bekliyor bizi tecrübeli arkadaşlar

Hayırlı olsun bende merak ediyorum neler bekliyor bizi diye yüksek riskli gebelik diye geçiyor inş kazasız belasız alırız ikisinide kucağımıza biz daha yolun başındayız

Hayırlı olsun bende merak ediyorum neler bekliyor bizi diye yüksek riskli gebelik diye geçiyor inş kazasız belasız alırız ikisinide kucağımıza biz daha yolun başındayız
sizinde hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah benimde son adete göre 7+5 haftalik olması gerek ama ultrasonda 6+5 çıktı bebekler dediğin gibi yolun başındayız daha inşallah sonuna kadar sağlıkla kavuştursun rabbim

Benim bir arkadaşım var onunla görüştüm o da tek yumurta ikizleri var suan 4 yaşında.o bulunduğu yer durumundan hiç perinataloga gitmemiş evet erken doğurmuş kuvöz macerası da ömür ama çok şükür sagliklilar yani.aslında bizde abartıyoruz.arada kilo ve gelişim farkı yoksa sorun olacağını zannetmiyorum o yüzden içinizi ferah tutun.

Evet öyle diyorlar ama sorunsuz bir şekilde kucağına alan insanlar da var.İnşallah sıkıntılar çıkmadan hayırlısıyla kucağımıza alırız. Benim.1 kızım var zaten erken doğumla dünyaya gelen.o yüzden 30u görsem sukredecegim

Haklısın canım. Sağlıkla doğum yapan çok insan var. Ben 40. Haftada ikiz doğuran bile duydum. Bebekler 3 kg üzerinde doğmuş :) böyle örnekleri düşünüp içimizi karartmıcaz. Aslında olacağı varsa zaten olacak perinatologa gitsek de gitmesek de. İnşallah hepimiz sorunsuz atlatacağız canım.

Doktor yonlendirdiyse bakar tabiki.Allah yardımcın olsun canım iyu bir kadın doğumcu bulsan o bile yeter bence

Bir tane doktor buldum ama iyi gibi ama iyi doktor lar da güneydoğu yâ gelmez be canım tayin dolayısı ile Güneydoğudayım Allah büyük şimdilik bi sıkıntım Yok inş böle gider

Benim de bir oğlum var canım o 37 haftada doğmuştu.oğlumda bu ikizlerde tüp bebek tedavisi ile oldu çok şükür.

Cok tessekkur ederim canim allah razi olsun. Bebeslerini hayirlisiyla buyut ins.

Ins bir problem olmaz canim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bizde bugun 20 olduk cok sukur. Anomali taramasina gitmistik pazartesi cok sukur bir problem gormuyorum su an dedi. Aralarinda gelisim olarak biraz fark var ama o da olur dedi doktor.

Yanlis yazmisim canim meme degil mama. Benim de yetmedi maalesef. Ama simdi daha cok emmeye basladiklari icin artti sutum. Bol bol emzirmek ve su icmek artiriyor
Can'ım memeyle mamayı Nasıl ayarlıyosun? Yani ölçülerini falan önce meme mi veriyosun mamayı hangi aralıklarla veriyosun ilk başlarda kaç saatte bir besliyodun ? İnan bir sürü soru var sormak istediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…