Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Sağol Can'ım iyiyim çok şükür lohusa depresyonunda yım sadece cuma günü doğum yaptım her gün düzenli ağlama krizlerim var üzerimde de çok büyük bir yorgunluk uykusuzluk. Bebekler iyi çok şükür küveze girmediler 35 haftalık doğum yaptım. Benim bebişler sarılık oldu birde kilo kayıpları oldu hastaneden çıkarken doğum kilolarının altında çıktılar dün kontrole götürdük yine vermişler birde sarılık çıktı. Senin ilk Zaman'lar bunlar olmuşmuydu Can'ım ?

Lohusalik baska bir dunya valla ama geçecek sabir lazim sadece. Bizimkiler 8 ve 9 gün kaldi kuvozde dolayısıyla sariliklarini orada gecirdiler birer gun fototerapi aldilar cok şükür bir daha olmadilar ciktiktan sonra da

Sağol Can'ım iyiyim çok şükür lohusa depresyonunda yım sadece cuma günü doğum yaptım her gün düzenli ağlama krizlerim var üzerimde de çok büyük bir yorgunluk uykusuzluk. Bebekler iyi çok şükür küveze girmediler 35 haftalık doğum yaptım. Benim bebişler sarılık oldu birde kilo kayıpları oldu hastaneden çıkarken doğum kilolarının altında çıktılar dün kontrole götürdük yine vermişler birde sarılık çıktı. Senin ilk Zaman'lar bunlar olmuşmuydu Can'ım ?

Lohusalik baska bir dunya valla ama geçecek sabir lazim sadece. Bizimkiler 8 ve 9 gün kaldi kuvozde dolayısıyla sariliklarini orada gecirdiler birer gun fototerapi aldilar cok şükür bir daha olmadilar ciktiktan sonra da

Allah analo babali buyutsun ins canim. Hayirli olsun cok sevindim. Boyle haberler cok mutlu ve motive ediyor insani. Ben su anda 19 haftaligim bu zaman hayirlisiyla ins gecer.dua edin lutfen. 19 haftaliktan sonra problemler cok oluyor mu. Yani somdiye kadar tranfuzyon olayi olmadiysa bundan sonra olmaz ins degil mi. Yardimci olursaniz sevinirim. Deneyimli annelwrden cevap almak mutlu ediyor beni.
Çok sağol Can'ım Allah sana da nasip etsin inşallah bu günleri görmeyi. Ben 21 haftalıkken perinotoloji muaynesine gitmiştim orda bi sıkıntı çıkmamıştı doktor bu haftadan sonra daha rahat geçer demişti. 19 iyi bi hafta Can'ım şükür bu haftalara kadar sorunsuz gelmişsin inşallah bundan sonra da öyle gider. Sormak istediğin bişey olursa biz hep buralardayız yardımcı olurum inşallah

Can'ım peki küvezden çıktıktan sonra eve geldiklerinde kilo kaybettiler mi hiç ?

Allah analo babali buyutsun ins canim. Hayirli olsun cok sevindim. Boyle haberler cok mutlu ve motive ediyor insani. Ben su anda 19 haftaligim bu zaman hayirlisiyla ins gecer.dua edin lutfen. 19 haftaliktan sonra problemler cok oluyor mu. Yani somdiye kadar tranfuzyon olayi olmadiysa bundan sonra olmaz ins degil mi. Yardimci olursaniz sevinirim. Deneyimli annelwrden cevap almak mutlu ediyor beni.
Biz de 20+4 olduk. Çok şükür şimdilik yakın gidiyorlar birbirlerine. Transfüzyon 20. Haftadan önce çıkarsa şans düşük ama 20. Haftalardan sonra ortaya çıkarsa şansları daha yüksek oluyormuş. İnşallah sorunsuz geçecek canım. Sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi.

Selam hanımlar transfüzyon genelde kaçıncı haftalarda görülüyor?
Kadın doğumcu bunu aradaki kilo ve gelişim farkından anlayabiliyor değil mi?
Bayram sonrası yeni bir dr a gidiyorum o zamana kadar 3 hafta görmemiş oluyorum inşallah bir sıkıntı yoktur.perinatolog bizi sadece 2li de gördü şuana kadar. Daha mı sık gitmeliyiz bilemiyorum

Bayram sonrası yeni bir dr a gidiyorum o zamana kadar 3 hafta görmemiş oluyorum inşallah bir sıkıntı yoktur.perinatolog bizi sadece 2li de gördü şuana kadar. Daha mı sık gitmeliyiz bilemiyorum

Aradaki kilo ve hafta farki, suyun durumu belirleyici oluyor transfuzyonda. 20li haftalardan once sanirim en cok görüldüğü durumlar. Sıkıntı olmaz merak etmeyin cok sık gorulen bir sey degilmis

Canım biz 10 haftayız doktorum 20 ci haftayı atlatırsak daha rahatlarız dedi bende çok korkuyorum inşş sağlıkla sıhhatle alırız kuzularımızı

Aradaki kilo ve hafta farki, suyun durumu belirleyici oluyor transfuzyonda. 20li haftalardan once sanirim en cok görüldüğü durumlar. Sıkıntı olmaz merak etmeyin cok sık gorulen bir sey degilmis

Gerçekten mi çok sevindim sık görülüyor olmamasına inşş bizde görülmez yâ

13-14 haftalardan itibaren uc haftada bir gitmek cok iyi canim takip acisindan. Ben uc haftada bir kadin doguma ve perintologa gidiyorum cunku ikisinin ayri ayri bakmasi cok iyi. Biri birseyi gormedi mi digeri gorur bari.

Bulunduğum şehirde perinotoloji yok yâ ben ne yapacam bu durumda en yakın büyük şehir d bakır orda bile olduğunu sanmıyorum

Teşekkür ederim cnm inşallah bizde de görülmez kızımı 33+5 te dogurdum 6 gün kuvözde kaldı haliyle erken doğumdan korkuyorum.artık bunu unuttum transfüzyon konusuna yoğunlaştım.hayırlısı inşallah sağlıkla gelir kuzular

Ben daha perinatologa görünmedim hiç. Kendi doktorum ve bir kere de başka bir doktor ultrasonda baktı. Gelişimlerinde sorun olmadığı için doktoruma güvenip gitmedim. 4 temmuzda detaylı var. O zaman perinatolog bakacak. İnşallah pişman olmam daha erken gitmediğime :/

X