Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Mrb kizlar. 17+2 haftalik olduk. Bebeklerin hareketlerini cok hissedemiyorum. Yani karnimda arada cok ufak birseyler hissediyorum ama tam olarak icim rahat bir sekilde bebekler hareket etti diyemiyorum. Sizlerde durum nasil. Allah butun herkesin ve bizim bebeklerimizi korusun ins.lutfen cevap yazin...

Ben de bir haftadır net hissediyorum canım sabır :)

Mrb Can'ım Bebeklerin hareketlerini hissetmen için bi 20 hafta olmalı bende sen gibiydim 17 de 18 de falan tam net hareket hissedemiyordum hissettiğim şeyler de Bebek hareketimi bagırsaklarım mı anlamıyodum

Mrb Can'ım Bebeklerin hareketlerini hissetmen için bi 20 hafta olmalı bende sen gibiydim 17 de 18 de falan tam net hareket hissedemiyordum hissettiğim şeyler de Bebek hareketimi bagırsaklarım mı anlamıyodum
Sagolun canim bende cok korkuyorum. Bu ikinci hamileligim. Ilk hamilelikte 33 haftalikken karnimda ölmüs ve ben hic birsey farketmedim. O yuzden bunlarda cok korkuyorum. Allah bir aldi iki tane nasip etti binlerce kez sukurler olsun.

Sagolun canim bende cok korkuyorum. Bu ikinci hamileligim. Ilk hamilelikte 33 haftalikken karnimda ölmüs ve ben hic birsey farketmedim. O yuzden bunlarda cok korkuyorum. Allah bir aldi iki tane nasip etti binlerce kez sukurler olsun.
Bilmiyodum Can'ım üzüldüm Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Ins iyilerdir. Allah herkesin bebeklerini korusun bizlerinkini de korusun ins.

Sen en son ne zaman kontrole gittin canim. Biz gecen hafta gittik aralarinda 5 gunluk fark vardi doktor dedi simdilik birsey yok takip edecez.
Ben de birkaç gün önce gittim canım. Gün olarak farkı bilmiyorum ama gram olarak 8 gram fark vardı. Ama biliyorsun tek yumurtada fark mutlaka oluyor. Doktorun şimdilik sorun yok diyorsa ilerisini düşünerek canını sıkma.
Ben de detaylı ultrasonu çok merak ediyorum canım. Onu sorunsuz geçsek üzerimden büyük bir yük kalkacak sanki.

Aynen canim detayli ultrasyon bizim ayin 19 da ins. Kazasiz belasiz hepimiz rahat bir nefes aliriz. Burdan hep yazalim daha cok rahatliyorum gercekten.

Kizlar mrb. Nasilsiniz bebislerin durumu nasil. ♡

okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarim kalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden

Herkese mrb tek tek okuyamadım hemen sormak istedim .benim gibi olan oldu mu acaba kızlar ben 6 haftalıkken doktora gittim iki ayrı kese ve bebek gördü kalp atışlarını da duyduk.zaten çift embriyo transfer edilmişti.neyse iki hafta bekledim başka bi doktora gittim bu doktor da demezmi tek yumurta ikizi diye çok şaşırdım haftaya başka bir hekime daha gidecem yani ultrason resmi var diğerinin ayrı Ayrı idi acaba doktor mu yanılıyor..küçük bir şehirdeyiz doktor seçeneğimiz o kadar az ki

Allah yardımcınız olsun canım. Ne yaptın gittin mi doktora. Hayırlı haberler almışsındır inşallah..

Selam canım. Tek yumurtalar da iki kesede olabiliyor. Plasenta daha belirleyici. Doktorun tek plasenta gördüyse tek yumurta demiştir. Tek plasenta olunca kesin tek yumurta oluyor. Plasenta ile ilgili bir şey dedi mi ?

Selam canım. Tek yumurtalar da iki kesede olabiliyor. Plasenta daha belirleyici. Doktorun tek plasenta gördüyse tek yumurta demiştir. Tek plasenta olunca kesin tek yumurta oluyor. Plasenta ile ilgili bir şey dedi mi ?
Yok canım hiç bişe demedi..hafta içi tekrardan gidecem bu defa sorarım inş tehlikeli bir durum değildir kafamda milyon soru var dün öyle deyince şaşırdım çünkü 6 haftalıkken iki kese görüyorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…