Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Çok üzüldüm Can'ım kaybetme sebebine birşey dediler mi ? Benimde bir düştüğüm oldu bende diyorum Mevla'm birini aldı iki tane nasip etti çok şükür

Yanlış hatırlamıyorsam 9. Hafta falandı Can'ım
Değerlerin yüksek mitdi benim adetten 4 gün sonra 7241 4 gün sonra 15.986 oldu ama tek kese gördüm c.tesi kalp atışıda çok yavaş bi taneydi sanki dr emin olamadı haftaya tekrar gel dedi ama gitmem herhalde hayırlısı

Mrb kizlar. Dun perintologa gittik bir bebegimin kalp atimi grafikte eksi noktalara iniyor. Doktor dedi bu ilerode ikizden ikize transfuzyon olayi icin risk. Beni arastirmaya sevk etti 20. Hafta gibi genel tarama yapilacak. Dua edin problem olmasin. Ben cok uzuldum dun doktor oyle diyince.

Bu ikinci hamileligim ama ilk hamileligimde de 33. Haftada doktor kontrolune gittigimde bebegimin kalbi durmustu. Yani öldü

Merhaba kızlar, 23 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birkaç gündür az hareket etmeye başladılar. Sizce normal mi sizde olan var mı ?

Merhaba kızlar, 23 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birkaç gündür az hareket etmeye başladılar. Sizce normal mi sizde olan var mı ?
benimde oyle oluyor bazen cok hareket edip bazen az hareket ediyorlar. bu arada bende 23 haftalik hamileyim sizin bebislerin kilosu nasil.

Kizlar mrb. Uc gundur arastirmada perintologa gittik sonra detayli baktilar baska doktorlar da baktilar. Cok problem yok coksukur ama 15 haftalik hamileyim aralarinda biraz gun farki var. Gelisim olarak bir tanesi daha kucuk . Sizinde oyle miydi acaba yani bu haftalarda fark var dediler mo. Biri biraz daha kucuk.

Benim o haftalarda aynı gidiyorlardı. 19.haftada falan aralarında 1 hafta fark oluştu. Doktor biri küçük olur normal dedi önemli olan aradaki farkın açılmaması.

2 hafta önce iki kalp atışı duymuştuk. Hatta burda da yazmıştım ama bugünkü kontrolde tek bebek vardı. Küçük olan kendiliğinden kaybolmuş

Bu bulantilar ne zaman bitecek 6 kilo verdim yemek yemek hayal oldu.kızımda 14 te falan geçmişti. İnşallah ıkizlerde de böyle olur.
2 gün önce artık dayanamadik acile gittik serum takıldı iğne yapıldı. Kızımda bu kadar değildim. Sanırım ıkizlerde ağır geçiyor. İnşallah biter hayırlısıyla

2 hafta önce iki kalp atışı duymuştuk. Hatta burda da yazmıştım ama bugünkü kontrolde tek bebek vardı. Küçük olan kendiliğinden kaybolmuş
Hayırlısı olsun cnm üzülme belki böylesi daha hayırlıdır. Bende ilk gebeliğimde 2 kese vardı sonra tek oldu.ve kızım şuan 3 yaşında şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…