Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarim :KK43: kalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Allah sifa versin canim. Cok ge mis olsun ins hersey cok guzel olur allahin mucizeleri cok.sen dua et ins kendini uzme.

Bebişler iyi çok şükür canım. Bende biraz enfeksiyon var şu an. Akıntım ve ağrım var. Onun dışında iyiyim. Sen nasılsın senin bebişler nasıl? :)
Benim de akintim oluyor canim. Simdilik bizde bekliyoruz benim de bir bebek gelisim olarak geride ilerisi icin tranfuzyondan korkuyorlar. Allah korusun ins herkesinkini bizimkini de. Lutfen herkes dua etsin.

Merhaba kızlar bende dün ikili test yaptırdım ve arada zar olduğunu öğrendim. 2 kese var yani.ölçümler iyi çıktı kan sonucu 5 gün sonra çıkacak.
Sabahtan beri hafif sızlama var sağ tarafımda bacağıma bile vuruyor bazen.inşallah bir sıkıntı yoktur

Takmıyorum artık Can'ım suları iyi ikiside besleniyo sadece biri fazla besleniyo obur :KK45: Bu forumda da var öyle 300 400 gram farkla bebeklerini dünyaya getiren önemli olan sağlıklı olmaları inşallah sende 33. Haftana geldiğin zamanları yazarsın buraya.
Benimkiler aralarında 100 gr farkla doğdular bir ay geçti büyüdüler maşallah veee hala aralarında 100 gr fark var :KK48:
çok komik degil mi?

okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarim :KK43: kalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Elf17ahm Elf17ahm canım iki isim önereceğim. Perinatalog Cihat Şen, bu doktor transfüzyon ameliyatlarını yapıyor. Ben iki kere detaylı yaptırdım ona. Benim bebeklerimden birinin suyu fazlaydı. 4 ay yatarak geçti. Diğeri perinatalog Oya Pekin zeynepkamilde. Tek kelime ile muhteşemdir.10 günde bir ona gittim teşhiste çok iyidir. Sakın tek bir perinatalog ile yetinme. Hepsinin fikri ve yöntemi farkli. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah herşey yolunda gider canım.

Yok canım hiç bişe demedi..hafta içi tekrardan gidecem bu defa sorarım inş tehlikeli bir durum değildir kafamda milyon soru var dün öyle deyince şaşırdım çünkü 6 haftalıkken iki kese görüyorum demişti
Tehlikeli bir durum yoktur canım rahat ol. Bebeklerin iyiyse gerisine takılma :)

Merhaba kızlar bende dün ikili test yaptırdım ve arada zar olduğunu öğrendim. 2 kese var yani.ölçümler iyi çıktı kan sonucu 5 gün sonra çıkacak.
Sabahtan beri hafif sızlama var sağ tarafımda bacağıma bile vuruyor bazen.inşallah bir sıkıntı yoktur
Ağrıların olması normal canım. Çok şiddetli ve dinlenince geçmeyen ağrıların olursa doktoruna söyle mutlaka.

Can'ım sen genel anesteziyle mi oldun doğumu? ciğer geliştirici yapıldımı yada bana yapılacak olan kan tahlili falan ??

Kızlar perinatologa ne sıklıkla gidiliyor? Kadın doğum doktoru bir sıkıntı gördüğü zamanlarda mi? Yoksa ikili test ve ayrıntılı usg zamanlarinda mi?

Kızlar perinatologa ne sıklıkla gidiliyor? Kadın doğum doktoru bir sıkıntı gördüğü zamanlarda mi? Yoksa ikili test ve ayrıntılı usg zamanlarinda mi?
13-14 haftalardan itibaren uc haftada bir gitmek cok iyi canim takip acisindan. Ben uc haftada bir kadin doguma ve perintologa gidiyorum cunku ikisinin ayri ayri bakmasi cok iyi. Biri birseyi gormedi mi digeri gorur bari.

13-14 haftalardan itibaren uc haftada bir gitmek cok iyi canim takip acisindan. Ben uc haftada bir kadin doguma ve perintologa gidiyorum cunku ikisinin ayri ayri bakmasi cok iyi. Biri birseyi gormedi mi digeri gorur bari.
Ben şuana kadar ikili test için gittim.kadın doğum doktorum 3 haftada 1 cagiriyordu.doktor değişikliği yapicam şimdi bakalım. Yeni doktor ne önerecek.o da isterse perinatolog ile takip olurum bende çünkü ne sıklıkla gidiliyor bilmiyorum hiç teşekkür ederim

Kızlar doktordan geldim kesinleşti benim bebişlerim de tek yumurta ikizi ayrı su keseleri tek plasente varmış 10 haftadayız korku endişe sevinç her duygu bir Arada

Kızlar ben doğum yaptım darısı başınıza inşallah :anne:

Aa canim cok sevindim hadi gozun aydin. Nasilsin nasil bebislerin? Bayadir girmiyordum bebeklerdrn firsat bulup bir bakayim dedim. Benimkiler bayramda 3 aylik oluyorlar, düzeltilmiş 40 gunluk ama:) feci aglama krizlerimiz var gaz diyor doktorlar ama cok bunaldim. Ben tek bakmak istiyordum ama benim bebeklerle hayalmis maalesef. Hic durmuyorlar cok hareketliler.. Zorluklarina ragmen harika bir his Allah saglik versin evlatlarimiza

Aa canim cok sevindim hadi gozun aydin. Nasilsin nasil bebislerin? Bayadir girmiyordum bebeklerdrn firsat bulup bir bakayim dedim. Benimkiler bayramda 3 aylik oluyorlar, düzeltilmiş 40 gunluk ama:) feci aglama krizlerimiz var gaz diyor doktorlar ama cok bunaldim. Ben tek bakmak istiyordum ama benim bebeklerle hayalmis maalesef. Hic durmuyorlar cok hareketliler.. Zorluklarina ragmen harika bir his Allah saglik versin evlatlarimiza
Sağol Can'ım iyiyim çok şükür lohusa depresyonunda yım sadece cuma günü doğum yaptım her gün düzenli ağlama krizlerim var üzerimde de çok büyük bir yorgunluk uykusuzluk. Bebekler iyi çok şükür küveze girmediler 35 haftalık doğum yaptım. Benim bebişler sarılık oldu birde kilo kayıpları oldu hastaneden çıkarken doğum kilolarının altında çıktılar dün kontrole götürdük yine vermişler birde sarılık çıktı. Senin ilk Zaman'lar bunlar olmuşmuydu Can'ım ?

Kızlar ben doğum yaptım darısı başınıza inşallah :anne:
Allah analo babali buyutsun ins canim. Hayirli olsun cok sevindim. Boyle haberler cok mutlu ve motive ediyor insani. Ben su anda 19 haftaligim bu zaman hayirlisiyla ins gecer.dua edin lutfen. 19 haftaliktan sonra problemler cok oluyor mu. Yani somdiye kadar tranfuzyon olayi olmadiysa bundan sonra olmaz ins degil mi. Yardimci olursaniz sevinirim. Deneyimli annelwrden cevap almak mutlu ediyor beni.

X