Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Biri digerinden kilolu olur genelde normaldir benim 5.ayda biri 350 gramdi digeri 550 gramdi sanirim... 33 haftalik erken dogum yaptim ikizler erken dogar bu arada... Biri 1.600 di
cdicanim kendine cok dikkat et ikizler venelde erken doguyor benimkiler 33+4 dogdular biri 1.600 oburu 2.100 gram dogdu 21 gun kuvezde kaldilar suan 17 aylik oldu oğluşlarım

Ikizler erken doguyor genelde. Benimkiler 33+4 dogdular biri 1.600 oteki 2.100 gram dogdu arada fark olmasi normal

masallah size. olsun buyumusler ne guzel. valla dunyam su kan transfuzyonu lafi yuzunden kararik. sizin de tek yumurta tek plesanta miydilar peki?

masallah size. olsun buyumusler ne guzel. valla dunyam su kan transfuzyonu lafi yuzunden kararik. sizin de tek yumurta tek plesanta miydilar peki?
Evet tek yumurta tek plasenta. O kadar cok test yapip kendini strese sokma Rabbim sana saglikli bebekler nasip etsin insallah

Evet tek yumurta tek plasenta. O kadar cok test yapip kendini strese sokma Rabbim sana saglikli bebekler nasip etsin insallah

amin burdaki ve benim durumumda olan her bir arkadassa insallah. siz yazinca gönlüme su serpildi cok tesekkur ediyorum. en guzel zamanlarim korkuyla geciyor diye hem korkup hem uzuluyordum. ferahladim. sagolun. cok teşekkür

amin burdaki ve benim durumumda olan her bir arkadassa insallah. siz yazinca gönlüme su serpildi cok tesekkur ediyorum. en guzel zamanlarim korkuyla geciyor diye hem korkup hem uzuluyordum. ferahladim. sagolun. cok teşekkür
Ben hamileligim boyunca uc defa utrasyona girdim. Doktor testler onerdi ama yaptirmadim. Karindan su alip ozurlumu diye bakiyorlar o igne bile cocugu ozurlu yapabiliyormus. Benim bi akrabam bakti ozurlu oldugunu soylediler kadin.uzuntuden 7 aylik dogurdu kizini masallah kozi sapasaglam cikti suan 2 yasina basti cok saglikli. Bu testlerden yaptirmayin ozurlu cikinca aldiracakmisinz sanki Allahin verdigi cani Allah alir ancak

mutlaka Allah hepimize saglikla nasip etsin insallah. zor bir sey ikiz hamilelik. ucuzleri düşünemiyorum bile. Allah cani verdiyse yardimini da verecektir. doktorlar risk anlattikca insan daha da endiseleniyor iste. tabi onlar da uyarmak soylemek zorundalar.

benim de ödüm kopuyor aralarında artış olmasın transfüzyon olmasın diye. zaten sularında sıkıntı var biri az diğeri fazla. burayı okuyunca rahatlıyorum, tecrübeli arkadaşlar sağolun ikizannesiyim2

Merhaba kızlar. Biz dun dopplere girdik doktorumun istegi üzerine. Cok şükür beslenmelerinde kan akislarinda bir sıkıntı yokmus rahat bir nefes aldık. Bir oglum digerine gore minyon yapiliymis sadece. 30+1 dik dün, birisi 1625 gram olmus digeri 1241 gram kocaman oldular. Bu arada arada zar gördü doktorum incecik diamniyotik bizim kuzularda. Doktorum arada bir hava almaya cik ama cok yurumemeye ayakta durmamaya calis evdeyken zaten hep uzan dedi. Sen rahat olup stres yapmazsan onlar kalabildikleri kadar kalirlar diyor bakalim ne kadar dayanacagim:) progestan günde 3 kez devam. Bol su bir de.. Boyle bizden haberler. Sizler nasılsınız insallah her sey yolundadir

canim nasil sevindim bu yazdiklarina. Allah bagislasin onlari insallah ve dayan dayanabildigin kadar hicbisey olmicak Allahin izniyle. cok sukur bak farklari da her seyleri iyi demek ki... bu arada benim kizlar da bu hafta tam 19 haftalik oldu. 25. haftada perinatalog muayenem var. insallah hayirli haberler alirsam geri zamani stres yapmadan gecirmek dusucek bana da. Allah yardimcimiz olsun.

Cok şükür canim Allah hepimizin evlatlarini bagislasin. Seninkilere de masallah ya buyuduler prensesler, hic korkma stres yapmamaya calis iyi olacaklar. Risk cok cok düşük aslinda oyle bakmaya çalış

Cok şükür canim Allah hepimizin evlatlarini bagislasin. Seninkilere de masallah ya buyuduler prensesler, hic korkma stres yapmamaya calis iyi olacaklar. Risk cok cok düşük aslinda oyle bakmaya çalış

evet canim ancak boyle düşünerek rahatlıyorum. insallah amin Allah herkese saglikla kismet etsin bebislerimizi almayi. riski dusunerek gecmiyor maalesef gunler napalim.

doğurmana az kala diamniyotik mi çıktı seninkiler :)) sen perinatologa göstermedin mi daha önce onlar şıp diye söylüyorlar aslında. Aradaki zar çok ince belki de kimbilir. Neyse bu iyi olmuş tabi kuzuların büyümüş maşallah, evet çok yürüme bol dinlen artık zaman yaklaşıyor ne tatlı :)

Perinatologa hic gitmedim canim:) doktoruma zaten guvendim ve gerekli gormedim. Aslinda erken haftalarda var dedi once. Sonrakilerde gorunmedi, ince oldugu icin gorunmeyebilir her seferinde demisti. Biz de unutmustuk zaten olsa da olmasa da elden gelen bir sey yok. Cook şükür gercekten buralara geldigime cok mutluyum 32 yi goreyim sonra da 36 yi diye dua ediyorum:)

Benim de hedefim 32 :) 36yı şimdilik düşünemiyorum :))

25 ten sonra uçuyor ben 30 olduk 30 diyip duruyorum :)
Söylemişsindir ama ben hatırlamıyorum sen hangi hastanede doğum yapacaksın kısmetse? Ben zeynepkamili düşünüyorum ama orda da sezeryan yapmıyorlarmış gerekmedikçe. Yenidoganı tam teşekküllü diye orasını düşünüyorum.

Hmm oyle nasil oluyor kendi doktorun yapmayacak mi yani dogumunu? Benim doktorum afiyet hastanesinde orada yapacagim insallah. Yenidogan yoğun bakimi da gayet iyi tanidigimiz var. Ama eger sevk oluyorsa belki devlete geceriz insallah gerek kalmaz kuvozde kalmalarina

Benim doktorum kendi yapacak biliyor şu anda ama hastane çok küçük yenidogan yok, doktoruma güveniyorum ama hastaneye güvenmiyorum ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…