Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

gittim canım karnımda sertleşme var crinona jel verdi. onun dışında iyiyiz çok şükür. yarın perinatolga gideceğim asıl, detaylı ultrason için, hayırlısı.
senden ne haber bebişlerden?

Hadi bakalim hayirli haberler insallah. Bende de bu aralar sertlesme oluyor ara ara ama birden iksii de popolarini dayiyorlar sanki cok büyüdüler zaten yerleri daraliyor diye uzulmeye basladim:) doktora soracagim bakalim bizim de haftaya randevumuz var. Seker yuklemesi kan testi falan yaptırmıştı hepsi normal cikti cok şükür. Bebisler de kipir kipirlar bu gece 5 kez tuvalete kalktim :/ buyudkce baski artiyor herhalde

Günaydın kızlar nasılsınız benim 3 gündür kanamam var progestan ve prolut vuruluyorum doktora gittim bebeklerde birşey yok kesenin etrafında kanda yok dedi. Düşük tehlikende görünmüyor dedi nerden oluyor bu kanama anlamadım. Kendi doktorumu aradım geliyimmi diye oda gelmene gerek yok benim yapacağım birşey yok yapacağımı yaptım dedi. Sanırım benim başka bi doktor bulma zamanım geldi anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

Slm kızlar benim 27. Haftam karnım çok sert olduğu için dr gitmiştim bebeklerin suları artmış böyle bi durumla karşılaşan var mı?:KK43:

Slm kızlar benim 27. Haftam karnım çok sert olduğu için dr gitmiştim bebeklerin suları artmış böyle bi durumla karşılaşan var mı?:KK43:

Merhaba ben de 27 haftaya girdim bu hafta kontrolum var açıkçası merak ediyorum durumlarini. Ne oluyormus sulari artinca? :/

Aslında dr su az olunca sorun olduğunu söylemişti ama bu şekilde de doğum çok erken olabiliyormuş perinotolog ile randevum haftaya gittiğimde detayları öğrenicem umarım çok ciddi bir şey değildir. Sende böyle bi sorun çıkmaz inşallah canm

Merhaba kizlar dun Dr randevum vardi ogluslarim olcak insallah. Dr simdilik hersey normal dedi biri 115 gr digeri 126 normalmi sizce 15+4 haftaligiz tek yumurta ikizleri 3 haftada 1 gidiyordum 2 haftada 1 gel dedi. Yurt disina kan gondermek istermisin dedi ben istemedim öyle iste...

Merhaba kizlar dun Dr randevum vardi ogluslarim olcak insallah. Dr simdilik hersey normal dedi biri 115 gr digeri 126 normalmi sizce 15+4 haftaligiz tek yumurta ikizleri 3 haftada 1 gidiyordum 2 haftada 1 gel dedi. Yurt disina kan gondermek istermisin dedi ben istemedim öyle iste...
bebeklerin araları iyi maşallah. iki haftada bir takip çok önemli.

herkese merhaba. benim de 19 haftalik oldu bebislerim. ama aralarinda 1 hafta fark var. drum su an icin olumsuz bisey soylemedi de 61 gr kadar bir fark gorunuyor ve bu da yuzde 20 lik oranın biraz ustunde. sizce risk baslangici olabilir mi? sizin bebeklerinizin gelisimi nasil ya da nasildi bu haftalarda arkadaslar?

herkese merhaba. benim de 19 haftalik oldu bebislerim. ama aralarinda 1 hafta fark var. drum su an icin olumsuz bisey soylemedi de 61 gr kadar bir fark gorunuyor ve bu da yuzde 20 lik oranın biraz ustunde. sizce risk baslangici olabilir mi? sizin bebeklerinizin gelisimi nasil ya da nasildi bu haftalarda arkadaslar?
sorun yok gibi kanımca zaten doktor şüphelense söylerdi. risk başlangıcı hep var zaten .

dogru soylediniz. evet risk her zaman var. Allah hepimize saglikli dogumlar versin. sizlerin bebeklerin aralarindaki fark nedir peki yani kilo farki sadece tek basina bir veri mi acaba?
kafa ve karın çevresi ölçümü önemli diye biliyorum. asıl gelişim ordan anlaşılıyor sanırım. benimkilerde de arada birkaç gün oluyor hep. bende su sorunu var birinin az birinin normalden fazla. işte bunların hepsinin takibinin yapılması gerekiyor dikkatlice. bana evde yatış verildi.

kafa ve karın çevresi ölçümü önemli diye biliyorum. asıl gelişim ordan anlaşılıyor sanırım. benimkilerde de arada birkaç gün oluyor hep. bende su sorunu var birinin az birinin normalden fazla. işte bunların hepsinin takibinin yapılması gerekiyor dikkatlice. bana evde yatış verildi.

anliyorum.insallah cok cok iyi olurlar. siz kacinci haftadasiniz peki? evet sadece kilo farki bir sorun teskil etmeyecektir. insallah hakkimizda hayirlisi olur. ben de tabiki korkanlardanim malesef.

anliyorum.insallah cok cok iyi olurlar. siz kacinci haftadasiniz peki? evet sadece kilo farki bir sorun teskil etmeyecektir. insallah hakkimizda hayirlisi olur. ben de tabiki korkanlardanim malesef.
Amin canım inşallah. ben 25. haftaya girdim. inan hepimiz korkuyoruz ama hep güzel ve pozitif düşünmek gerek.

Kizlar selam. Bugun kontrol vardi nst ye girdim. Cok şükür bir tane kasilma çıktı sadece. Ultrasonla baktı maalesef küçük olan oglum 10gunde sadece 40 gram almis :KK43: digeri baya büyümüş. 29+1iz normalde. Küçük oğlum 1129, büyüğü 1433 gram olmuş. Ilk kez bu kadar büyük bir fark olustu aralarında endiselendik. Doktorum cok endiselendirmemek icin sanirim bir sey demiyor ama doppler e girmemi söyledi kan akislarina bakilacak umarim transfuzyon baslangici yoktur.. Kucuk olani büyük olan biraz üstten eziyor gibi oldugu icin hem yatman lazim artik dedi. Yercekimine karşı cunku kafasi asagida kucugun ve ne kadar yatarsan o kadar cok duracaklar karninda dedi..

Kizlar selam. Bugun kontrol vardi nst ye girdim. Cok şükür bir tane kasilma çıktı sadece. Ultrasonla baktı maalesef küçük olan oglum 10gunde sadece 40 gram almis :KK43: digeri baya büyümüş. 29+1iz normalde. Küçük oğlum 1129, büyüğü 1433 gram olmuş. Ilk kez bu kadar büyük bir fark olustu aralarında endiselendik. Doktorum cok endiselendirmemek icin sanirim bir sey demiyor ama doppler e girmemi söyledi kan akislarina bakilacak umarim transfuzyon baslangici yoktur.. Kucuk olani büyük olan biraz üstten eziyor gibi oldugu icin hem yatman lazim artik dedi. Yercekimine karşı cunku kafasi asagida kucugun ve ne kadar yatarsan o kadar cok duracaklar karninda dedi..

canim insallah transfuzyon degildir. malesef iste hep bu duyguyla ve korkuyla yasamak cok uzucu ama yine de iyi bir haftadasin boyle dusunmeye calis kritik gunler geride kaldi tabi sonuna kadar gitseler keske ama.. bakalim dopplerde nasil cikacak sonuc. iyilerdir ben guveniyorum onlara. ben de aralarindaki fark acildigindan beri korkuyorum 1 haftaya cikti fark drum bisey demese de aklimda risk hep var. bu korkuyla yasamak cok zor.

Yat canım hemen. Bak ben de tüm gün yatıyorum. Benim de bugün kontrolüm vardı. Neyse ki 29. Haftadasın bundan sonra çok endişe etme canım herşey iyi olacak inşallah.

X