- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- Konu Sahibi belovedone
Biri digerinden kilolu olur genelde normaldir benim 5.ayda biri 350 gramdi digeri 550 gramdi sanirim... 33 haftalik erken dogum yaptim ikizler erken dogar bu arada... Biri 1.600 diherkese merhaba. benim de 19 haftalik oldu bebislerim. ama aralarinda 1 hafta fark var. drum su an icin olumsuz bisey soylemedi de 61 gr kadar bir fark gorunuyor ve bu da yuzde 20 lik oranın biraz ustunde. sizce risk baslangici olabilir mi? sizin bebeklerinizin gelisimi nasil ya da nasildi bu haftalarda arkadaslar?
cdicanim kendine cok dikkat et ikizler venelde erken doguyor benimkiler 33+4 dogdular biri 1.600 oburu 2.100 gram dogdu 21 gun kuvezde kaldilar suan 17 aylik oldu oğluşlarımKizlar selam. Bugun kontrol vardi nst ye girdim. Cok şükür bir tane kasilma çıktı sadece. Ultrasonla baktı maalesef küçük olan oglum 10gunde sadece 40 gram almis digeri baya büyümüş. 29+1iz normalde. Küçük oğlum 1129, büyüğü 1433 gram olmuş. Ilk kez bu kadar büyük bir fark olustu aralarında endiselendik. Doktorum cok endiselendirmemek icin sanirim bir sey demiyor ama doppler e girmemi söyledi kan akislarina bakilacak umarim transfuzyon baslangici yoktur.. Kucuk olani büyük olan biraz üstten eziyor gibi oldugu icin hem yatman lazim artik dedi. Yercekimine karşı cunku kafasi asagida kucugun ve ne kadar yatarsan o kadar cok duracaklar karninda dedi..