- Konu Sahibi belovedone
Amin canım. 34+1 günlük. 35 haftanın içindeyiz yani canımAllah hayırlısını nasip etsin Can'ım kaç haftalıktı senin bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. 34+1 günlük. 35 haftanın içindeyiz yani canımAllah hayırlısını nasip etsin Can'ım kaç haftalıktı senin bebişler
20. Haftadan bu yana 170- 200 gr arası fark var başlarda 100 gr falandı değşti işte. Şimdi 2 haftada bir kontroldeyiz. Doktor kilo alsın yeter diyor
maşallah miniklere canım. Gozumuz aydin. Çok sevindim. Ben daha sıra bekliyorum. Kontrole geldimKızlar cok şükür ayrıntılıdan döndüm. Her sey yolunda kocaman olmuslar fındıklarım. Birisi 597 digeri 569 gram olmus iki gün var aralarinda 23 haftayla uyumlu gidiyorlar. Hicbir anormallik görülmedi tam uyku saatleriymis herhalde uyuyorlardi:) yüzlerini falan gormek cok guzeldi birisi gülümsedi hatta
Süper çok sevindim çok şükür :) Maşallah bebişlerine. Böyle böyle bir bakmışsın kucağındalar inşallah.Kızlar cok şükür ayrıntılıdan döndüm. Her sey yolunda kocaman olmuslar fındıklarım. Birisi 597 digeri 569 gram olmus iki gün var aralarinda 23 haftayla uyumlu gidiyorlar. Hicbir anormallik görülmedi tam uyku saatleriymis herhalde uyuyorlardi:) yüzlerini falan gormek cok guzeldi birisi gülümsedi hatta
Süper çok sevindim çok şükür :) Maşallah bebişlerine. Böyle böyle bir bakmışsın kucağındalar inşallah.
maşallah miniklere canım. Gozumuz aydin. Çok sevindim. Ben daha sıra bekliyorum. Kontrole geldim
İnan çok sevindim kucağına aldığın günde yazarsın buraya inşallah böyle güzel haberler almak insanı motive ediyo inşallah son haftalarımıza kadar birbirimize güzel haberler veririz kızlarKızlar cok şükür ayrıntılıdan döndüm. Her sey yolunda kocaman olmuslar fındıklarım. Birisi 597 digeri 569 gram olmus iki gün var aralarinda 23 haftayla uyumlu gidiyorlar. Hicbir anormallik görülmedi tam uyku saatleriymis herhalde uyuyorlardi:) yüzlerini falan gormek cok guzeldi birisi gülümsedi hatta
İnan çok sevindim kucağına aldığın günde yazarsın buraya inşallah böyle güzel haberler almak insanı motive ediyo inşallah son haftalarımıza kadar birbirimize güzel haberler veririz kızlar
Kızlar bişey sorucam size ya şimdi ben 14. Haftadayım karnım gergin ve sert neden acaba ?
Kızlar bugün dr dan geldik 22+3 günlük prenseslerim biri 480 biri de 500 gr yarın ayrıntılı ultrasyonumuz var
Hayirli cumalar kizlar. Herkes nasil? Her sey yolundadir insallah.
Biz bugun seker yuklemesini yaptirdik.bir saate sonuc çıkacak. Merak ediyorum sonucu. yeni kahvalti edebildik minisler de kipir kipir aciktilar cok:)
Bizde şeker testi yaptırcam bu hafta ac karına yapılıyor du dimi Dün kontrolümüz vardı herşey güzel 23+3 bebeklerimin biri 550 biri 600 gr iyimi kızlar bana sanki az gibi geldi
canlarım benim ya acikmislar bunu da atlattin hadi gecmis olsun canim insallah iyi gelir sonucun. ben de yaptirdigim testin sonucunu büyük bir sabirla hala bekliyorum, yazarim. insallah iyi gelir diye dua ediyorum iste. cabuk yorulmam disinda fena gitmiyor her sey. yarin kontrolum var merak icindeyim bakalim gelisimleri nasil.