TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

Antalya medikal park burdaki hastane doğum konusunda iyi fakat doktorumuzda iyiydi inş. sizinde herşey yolunda gider. su gibi geçiyor zaman inş. sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

canım arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim .bende tek yumurta ikiz annesiyim doktorum erken doğum riskini azaltmak için 12.haftamda rahmimi dikmişti tabiki bu sadece bir önlem inşallah sana gerek kalmaz da rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.

Slm bentek yumurta ikizlerine hamileyim benide perinatolojiye gonderdi doktor riskli gebelikmis bugun ilk randevuma gidcem bakalim nasil olcak sizinde tek yumurta ikizimi acaba

S.a cnm sen pskologmusun ne guzel yazmissin oyle valla icim acildi iki gundur kendimi yiyip bitiriyorum yazdiklarin kendime getirdi beni allah razi olsun

S.a cnm sen pskologmusun ne guzel yazmissin oyle valla icim acildi iki gundur kendimi yiyip bitiriyorum yazdiklarin kendime getirdi beni allah razi olsun
hayır canım psikolog değilim ama sizinle aynı yollardan geçtim.eh biraz da sizden tecrübeli sayılırım bu konuda.
monokoryonik diamniyotik ikizler zaten riskli gebelik kapsamındadır.yani herkeste herşey kötüye gidecek diye bir şey yokki.sadece normal hamileliklere göre daha dikkatli, özenli, daha tedbirli, ne bileyim daha gözlemci olman gerek.
bak benim sıpalar 12 temmuzda 3. yaş oldular teyzesi.bıcır bıcır kafamı şişiriyorlar akşama kadar.senin bu iyi günlerin dermişim :))))
annelik çok çok zormuş, yorucuymuş onu anladım ama çok çok çok güzel bir duygu.muhteşem.hamileliğinden, doğumuna, ikizlerinle olan anlarına kadar herşey muazzam birer hatıra.
bu günlerin öyle çabuk geçecek ki özleyeceksin.bu sıpalar karnımda mıydı diyeceksin....
kendini üzmeyi derhal bırak olur mu?

Senin yazini okuduktan sonra kendimi olumlu yonde motive ediyorum rabbim senin evlatlarinida sana bagislasin saglikla hayirli evlat olmayi nasip etsin rabbim banada saglikli bi sekilde hayirlisiyla kucagima almayi nasip edsin diger tum annlerede ayni dileklerimle

amin cümlesini inşallah.Allah sana da sağlıkla kucağına alıp,hakkıyla büyütmeyi nasip etsin.
doktora gittin mi ?ne dedi?

amin cümlesini inşallah.Agözükmüyor ana da sağlıkla kucağına alıp,hakkıyla büyütmeyi nasip etsin.
doktora gittin mi ?ne dedi?
Gittim bu hafta gene gidcem ense kalinligi olculcekmis simdilik bi sorun gözükmüyor . Bi sorum olcakdi sana bu tur gebeliklerde ne kadar zaman arayla kontrole çağırıyorlar acaba

Merhaba bende tek kese icinde ikiz bebislere sahip anne adayiyim biri 7+4 biri 7+2 ikisininde kalp atislarini duyduk cok sukur.her doktor bakmiyo riskli diye cok korkuttular beni de ama cok sukur doktorumu buldum hep miral veren olumlu konusan biri rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Cnm bende tek yumurta ikizleri istanbul zeynep kamil kadin doguma riskli gebelikte tedavi oluyorum ama her gittigimde bir moral bozukluğu her gittigimde ayri bi hastalık olabilir fln diyolar her seferinde tam kendimi alistiriyorum gene baska sorun söylüyorlar napcami bilmiyorum ozelden duzgun bi doktor araştırıyorum devletteki doktorlar hep en kotusunu söylüyor lar

Kızlar gidebiliyorsanız Çapaya gidin. Zeynep Kamil herhangi bir müdahale yapamıyor oraya yönlendiriyor. Benimkilerde tek yumurtaydı sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.

En korkuncunu ben yaşıyorum su anda. 20 haftalıklar hersey normal giderken birden birinde büyüme geriledi? İkiz ikiz kan transferi sendromu yaşıyorlar- gebelik sonlandırılcak- kıyamıyorum ama okadar cok riskten söz ettiler ki.. Kendimden vaZgeçtim. Artık aralarındaki büyüme farklı 2 katına cıktı. Biri ölürse biri kesin ölecek- plasenta laZere uygun değilmiş- bebeklerden birini öldürcekler- birinin de yaşama sansı % 40mış (((((

ben de 19 +5 im bugun gittim 71 gr fark aralarin da var biri 15 gunde 96 gr biri 180 gr büyümüş suyu da birinin fazla galiba bu sendrom oldu napcam bilmiuorum moralim sifir

Pelusga ve zegube bebisleriniz nasil bu ikizden ikize tranfuzyon 19 ve 20.haftadan sonrami oluyor sizun bebislerin arasinda zar varmiydi?bende ucu gebeyim biri tek yumurta ve arada zar yok monoamniyotik tranfuzyon yasama olasiligim ve erken dogum olasiligim cok yuksekmis motelim sifir sonlandiralim diyor doktorlar tek gebelik ile devam edelim diyorlaf kafam cok karisik

Arada zar var canim başka bir doktora gitt7m onun alettede 25 gr fark cikti au an kan calma yok dedi ama suyu birinin fazla 3 doktorda ayninseyi soyledi bu baslangic gostergesi olabilirmiş kafam cok karisik Allaha emanet mimikleimiz

Semrahicret bende zeynep Kamile gidiyorum perinatolaji ye bende çok araştırdım ama başka yok doktorlar tek yumurta ikizleri ne bakmiyo özel hastaneler riske girmiyolar bende çok ağladım üzüldüm moral bozuyolar ama bizleri en kötüsune hazırlıyor lar çünkü riskliyiz

Bende 21 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim. İkisi arasındaki kilo farkı 100 gr. Ve küçük olanın suyu daha az. Transfüzyondan şüpheleniliyor.

Benim su an lazer demediler her hafta cerrahpasaya gidiyorum bugun bebegin cigerlerinin gelisimi icin igne yaptilar yarinda emar cekilcem sagolsunlar baya ilgileniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…