Tek yumurta İkiz gebelik ( kalp atışları)

Merhaba tebrik ederim hayırla kucagınıza alın inşallah acaba kaç haftada keseniz kaç mm di hatırladığınız var mı benim kesem normale göre büyük geliyor ama hafta olarak çok küçük olduğumdan yorum yapılamıypr henüz acaba ikiz mi diye merak ediyorum

Merhaba tebrik ederim hayırla kucagınıza alın inşallah acaba kaç haftada keseniz kaç mm di hatırladığınız var mı benim kesem normale göre büyük geliyor ama hafta olarak çok küçük olduğumdan yorum yapılamıypr henüz acaba ikiz mi diye merak ediyorum

Benimde 7 yaşında çift yumurta ikizlerim var onlarında birini duymuştuk kalp atışını digerinide duyamamistik sonra duyduk cnm insaAllah sende en kısa zamanda duyarsin

Merhabalar âmin inşallah 5 hafta 6 günlüktü ben gittiğimde 0.33 yazıyor ama doğru yere mi bakıyorum onuda bilemiyorum ama gittiğim ilk gün alttan muane ile iki bebeğide yüzük şeklinde görmüştü kaçıncı haftadasınız acaba

Benimde 7 yaşında çift yumurta ikizlerim var onlarında birini duymuştuk kalp atışını digerinide duyamamistik sonra duyduk cnm insaAllah sende en kısa zamanda duyarsin
Uzun sağlıklı ömürleri olsun Çok şükür biz de duyduk
Çok şükür cnm Allah tamamına erdirsin

Ben vajinal muayene olmadım hiç 4+6 da gittiğimde 6 mm di kese 5+4 de 14 mm di henüz bebiş yada kalp atısı almadık ama

Merhaba bende tek yumurta tek plasenta ikizine gebe kaldığımı öğrendim. Çok ağladım yazılanlar çok kötü. Siz ne durumdasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…