- 2 Eylül 2018
- 107
- 42
- 98
- 28
- Konu Sahibi Filiz busra
-
Ya cidden çok teşekkür ederim yorumun o kadar kıymetli ki benim için kontrole daha var ve içimdeki huzursuzluğu anlatamam hikayeniz ilaç gibi geldiBen annemden bildiğim kadarıyla söyleyeyim anlatırdı bize anı olarak :)
Ben ikizim ve doğana kadar benim kalp atışıp hep ya az ya da varla yok arasıymis doğduktan sonra annem direkt beni sormuş kız nasıl diye gayet iyi demişler yani neden bilmiyorum ama benim kalp hep çok yavaş atıyormus ilk başlarda da hiç atmıyormus falan
amin inşallah çok teşekkür ederimGönlünuzu ferah tutun stres yapmayin diğer miniginizde sizinle beraberdir inşallahAllah hayirla kucağınıza almayı nasip etsin
Tek kese var tek yumurta ikizleriKese boyları aynı mı peki
Pardon pardon . İnsallah diğerininde kalp atışlarını duyarsınız sorunsuz kucağınıza alırsınız sağlıklaTek kese var tek yumurta ikizleri
Ama iki gidişimizde milim olarak büyümüştü küçük kalmamıştıKese boyları aynı mı peki
O zaman gelişimi devam edıyor korkmayınAma iki gidişimizde milim olarak büyümüştü küçük kalmamıştı
Âmin inşallah çok teşekkür ederimPardon pardon . İnsallah diğerininde kalp atışlarını duyarsınız sorunsuz kucağınıza alırsınız sağlıkla
Ben de o yüzden ümitlendim açıkçası inşallah öyledirO zaman gelişimi devam edıyor korkmayın
Ne demekYa cidden çok teşekkür ederim yorumun o kadar kıymetli ki benim için kontrole daha var ve içimdeki huzursuzluğu anlatamam hikayeniz ilaç gibi geldi
Canım öncelikle gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek yumurta ikizine bende gebe kaldım ilk gittiğimde 6 haftalikti kalp atışı yoktu ikiz olduklarini bile bilmiyorduk 8 haftalık oldum tekrardan gittim hastaneye kalp atışı vardı ve ikiz olduğunu öğrendim sağlıklı bir gebelikti ama sonuç olarak iki yavrumuda kaybettim onlardan bana geriye kalan sadece mezarlarıHiç kimse yok mu bu durumu yaşayan??
Ben çok çok üzüldüm sizin adınıza ahirette şefaat etsin melekleriniz size inşallahCanım öncelikle gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek yumurta ikizine bende gebe kaldım ilk gittiğimde 6 haftalikti kalp atışı yoktu ikiz olduklarini bile bilmiyorduk 8 haftalık oldum tekrardan gittim hastaneye kalp atışı vardı ve ikiz olduğunu öğrendim sağlıklı bir gebelikti ama sonuç olarak iki yavrumuda kaybettim onlardan bana geriye kalan sadece mezarlarısen gönlünü ferah tut umarım birşey olmaz
Zor bir süreç yaşamışsınız ama çok şükür sağlıklı kucağınıza almışsınız :) evet çok doğru söylüyosunuz birkaç yazı okumuştum şimdi hiçbirine bakmıyorum insanın psikolojisini altüst ediyorlar araştırmayı bıraktım sorgulamıyorum yarın inşallah doktora gideceğim hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallahTek kese tek plesenta ikizlerine hamile olup sağlıkla kavuştum, Allaha şükür.
Gebeliğin en tehlikeli çeşitidir. Gittiğim doktorlardan biri biz bu gebelik türünü hiç sevmeyiz dedi, bir baska doktor ikisininde gelişimi aynı şekilde devam etmeyebilir haberiniz olsun dedi, bir diğeri bunların teki kalır vs vs dedi.
Söylenen tüm olumsuz şeyleri duymamaya çalışın, sürekli her aşamaya hakim olmamaya da çalışın yoksa hamileliğiniz cok zor geçer heran acaba böyle mi olmalı bişey mi oldu olacak telaşesi yaşayıp daha çok stres olursunuz.
Bu kalp atışında bile öyle atıyorum bi hafta daha bekleseniz sonraki gidişinizde ikisini de duyacaksınız belki de.
İnsan yaşarken bu kadar sakin kalamıyor ama hem bebekler için hem kendiniz için deneyin derim.
Umarım siz de ikisine de sağlıkla kavuşursunuz. Bu dünya da nasipleri varsa ikisi de sağlıkla gelecekler ben bu şekilde düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyordum.
Ben çok çok üzüldüm sizin adınıza ahirette şefaat etsin melekleriniz size inşallahumarım öyle olur yarın doktorum var güzel haberler alırım inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?