• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yeni benmiyiiiim

Merhabalar bende yeniyim ve bu sistemin nasıl işlediğiyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum:KK45:

Merhaba..ben de yeniyim.....ama hemen ters bir mesaj aldım...doğrusu burda kadınların daha hoşgörülü ve birbirine yardım için yarıştıklarını sanmıştım..neyse..Bir kitap okuma bilgeleri diye bir sayfa görmüştüm siteyi incelerken ancak üye olduktan sonra o forumu bir türlü bulamadım....

Merhaba..ben de yeniyim.....ama hemen ters bir mesaj aldım...doğrusu burda kadınların daha hoşgörülü ve birbirine yardım için yarıştıklarını sanmıştım..neyse..Bir kitap okuma bilgeleri diye bir sayfa görmüştüm siteyi incelerken ancak üye olduktan sonra o forumu bir türlü bulamadım....
Terslemeleri hos degil bencede yeniyim o formu bilsem soylerdim ama yeni yeni alisiyorum siteye merhaba sizede

aynı şekilde bende internet üzerinden eriştiğim forumlara site içerisinden erişemiyorum

Merhabaaa bende yeniyim :) uzun süredir internetten takip ediyordum artık üye olayım dedim :)

Iyiyim tesekkurler nerden yas kac acaba?28 yasndym evliyim evde oglumla bogusuyoz resmen:) vakit kalmiyor pek nete arada bakiyorum işte senin nasil gidiyor peki
21 yaşındayım ben bekar sayılırım sevdiceğim var iki senedir :) anne olmak zor arkadaslarımdan biliyorum Allah kolaylık versin :)

Back