• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yeni benmiyiiiim

Selam kızlar ben yeni miyim eski miyim bilemedim valla...Çok eskiden beri KK yı takip ederdim ama üye olmadan. Zira daha önce 5 yıl boyunca hatırı sayılı üyesi olan bir forum sitesinde moderatörlük yapmıştım ve bi baktım tüm hayatım orada geçiyor ...Sonra iş nedeniyle yurtdışına gittiğimde internet bağlantım olmadı bir süre ve reel hayattan ne kadar uzakta kaldığımı farkedince forum ortamlarından uzak kalmak kararı almıştım.

Herneyse evlilik nedeniyle 1,5 yıl önce istanbul'a yerleştim ve geçen sene de tüp bebekle ilgili araştırma yaparken yine karşılaştım KK ile ve üye oldum daha rahat faydalanmak için forumdan...Yine de aktif olarak takılma riski olmasın diye fazla takip etmemeye çalıştım ama son bir kaç gündür kendimi tutamayıp oradan oraya dolanıyorum sitede ... Allah sonumu hayreylesin :KK67:

ee hani nerdesiniz ya pıfff yokmu şöyle iki satır konuşcamız kimseler valla zaten hamilelik yüzünden sinirlerim zıp zıp resmen hormonlarım tavan yapmış bide gecenin bu saatinde sizde sus pus durmayın offfssss

Merhaba mende yeniyim ama baslik acamadim((biseyler paylasmak istiyorum tavsiyeye ihtiyacim var yardimci olurmusunuz lutfen

Back