Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hem bunu merak ediyorum hemde tek tüp için hangi pozisyon daha uygun olur onu merak ediyorum zaten tek tüplüyüz çoğu da geri çıkıyor bazen düşünmeden edemiyorum kimisi sağlıklı olduğu halde bile kalamıyor biz tek tüple başarmaya çalışıyoruzHanımlar tek tüpüm tıkalı ama kendi kendime hamile kaldım kızım 17 aylık tekrar istiyorum ama hiç yumurtlama takibi yaptırmadım ayrıyetten pcosta var yani çalışan tüpten sırayla mı yumurtlama olur 2 ay üst üste aynı yerden olabilir geçen ay kimyasal yaşadım Meram ediyorum
Kuzum bende tek tüplüyüm sol tarafım açık sağ tıkalı hangi pozisyon bizim için daha uygun olur sence sürekli çıkması spermin beni geriyoMerhaba benim de tek tüpüm yok. Ters tüplerin ters yumurtları yakalayabildiğini söylüyor doktorlar. Pcos var ise ovülasyon testi ya da ateş takibi yapmak işinize yarayabilir.
Pozisyon tek tüp dezavantajına pek bir fayda sağlamaz. Yumurtlama ve döllenme ile ilgili YouTube da videoları izlersen daha netleşebilir senin için. Sperm rahim içinden sol ve sağ tüpe doğru ikiye bölünerek ilerler. Hangi pozisyonda olursan ol sperm önce rahme oran da eşit miktarlarda tüplere ilerler. Tek sağlıklı bir tüpün olması gebelik için yeterlidir. İçini ferah tut. :)Kuzum bende tek tüplüyüm sol tarafım açık sağ tıkalı hangi pozisyon bizim için daha uygun olur sence sürekli çıkması spermin beni geriyo
Aaa şimdi ben sağa yatsam bile sola da mı gidiyor çok garip .. Kuzum ben kullandım Ovulasyon testi falan 1,5 sene . 2,5 senem de toplamda çöp olmuş tüplerim tıkalı olduğunu 2,5 sene sonra öğrendimPozisyon tek tüp dezavantajına pek bir fayda sağlamaz. Yumurtlama ve döllenme ile ilgili YouTube da videoları izlersen daha netleşebilir senin için. Sperm rahim içinden sol ve sağ tüpe doğru ikiye bölünerek ilerler. Hangi pozisyonda olursan ol sperm önce rahme oran da eşit miktarlarda tüplere ilerler. Tek sağlıklı bir tüpün olması gebelik için yeterlidir. İçini ferah tut. :)
Tabiki istemesen bile gider hatta çöp neden olsun her şey zamanını beklerAaa şimdi ben sağa yatsam bile sola da mı gidiyor çok garip .. Kuzum ben kullandım Ovulasyon testi falan 1,5 sene . 2,5 senem de toplamda çöp olmuş tüplerim tıkalı olduğunu 2,5 sene sonra öğrendim
Öyle Tabiki ama yaşananlardan dolayı insna hep kendini suçluyorTabiki istemesen bile gider hatta çöp neden olsun her şey zamanını bekler