Tek tüp tıkanıklığı😐

Gunbatimii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
49
8
26
Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfeenn bugün hsg çektirdim ve sağ tüp tıkalı dedi ayrıca yumurtalarım da çatlamıyor sizce hamile kalmam çok mu zor aynı durumu yaşayan var mı tüp mü alınacak yoksa direkt aşılama fln mı bilgi verir misiniz lütfenn

Benim doktorum tüpbebekten önce problemli tüpümün alınması ve alınmaması arasındaki farkı artıları eksileri bakımından anlattı ve tercihi bana bıraktı ...şart koşmadı ...ben eksileri çok fazla olunca aldırmayı tercih ettim ...ve iki ay sonraki tüpbebek denememde pozitifi gördüm ...

Benim doktorum tüpbebekten önce problemli tüpümün alınması ve alınmaması arasındaki farkı artıları eksileri bakımından anlattı ve tercihi bana bıraktı ...şart koşmadı ...ben eksileri çok fazla olunca aldırmayı tercih ettim ...ve iki ay sonraki tüpbebek denememde pozitifi gördüm ...
Aşılamaya kalmadan direkt tüp bebek mi yapmalıyım sizce çünkü eşimin de spermleri az

Merhabalr kızlar uzun süredir sizleri takıp ediyorum öncelliklr en baştan anlatıyım size 1 tane avladım var 8 yasında 2.bebegi 3 sene önce düşünmrye başlamıştık nese korunmasız 1 sene sonra hamılr kalmıştım 6 haftalıkken düşük yaparak kaybettim. ardından 2 senedir hamıle kalamadım 6 ay klomrn tedavısı gördüm başarısız oldusnra doktor rahım filmi istedi çektirdim ve tek tüpüm tıkalı çıktı (sol kapalı sag açık)bu ay gonal f 75 kullandım 7 adet adetimin 11 gunu yumurta takıbınde sol tarafta1 adet yumurta vardı 20 mm ve çatlatma ignrsi verdi buay kapalı tüpte yumurtam oluitugu için doktor buay fazla ümid baglama dedii önümüzdekı ay muhtemelen sagdan yumurtlarsın dedı bende ümitsiz bir şekilde çatlatma ignemi yaptım ve dedigi saatede getiremedik ilişkiyi bugun ignenin 18.günü dün yanı 17.günü beta hcg 30 çıktı şuan hamılrmıyım bılmıorum artmasını beklıcez ama size sunu söylrmrk için buraya kayıt oldum doktorlar ne derse desin takılmaın canı veren rabbım o ne zaman derse ozman olur

Eger hamıleysem suann tek tüple hamıle kalınabılıyormus demekki ben hep kendımı eksık hıssederdım hep yanlış düşünmüşüm buzamana kadar ümitsiz oldugum ay hamılr kaldım allah nasip ederse kafaya faxla takmayın şartlandırarakta ilişkiye girmeyin

Merhaba canım allah gönlüne göre versin ...
Doğal yolla tek tüple yumurta günümü bile takip etmeden hamileyim ....ümitsiz olmayın

Keşke daha önce okusaydım burayı benimde bir tüpüm tıkalı sıvı birikmesi varmış o kadar olumsuz şeyler yazıyorlarki tüpün alınması gerek alınsa bile olmayabilir alınır sa şöyle olur alınmazsa böyle olur zaten stres herşeyin başı kendimi mahvettim kaç gündür okumayım diyorum duramıyorum okudukça hiç olmayacak yada çok uğraşacaz öyle olacak gibi geliyor moralim çok bozuk ama umut oldu yazdıklarınız

X