Laparoskopi ve tek tüp ile hamile kalanlar

Kızlar merhaba yazı başlığını görünce yazmak istedim benim de eşim de varikosel var ben de polikistikover var doktorum rahim filmi çektirmemi istedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim 11 Eylül’de tatile gittik on gün kaldık toplasan iki ya da üç kere birliktelik oldu bundan dört gün önce içimden bir ses test yapmamı istedi yaptım silik çizgi çıktı sonra inanmadım gittim yine test aldım yine aynı şekilde silik çizgi çıktı iki 3 dakika içerisinde iki gün geçti sonra tekrardan tes yaptım birtık daha belli oldu sonra bugün tes yaptım beklediğim fotodaki gibi daha önce kimyasal gebelikm oldu bu arada rahim filmi çektirdiğimde sol tüpünün kapalı olduğunu sadece tek tüpü mü çalıştığını öğrenmiştim şu an çok sevinemiyorum korku var dış gebelikten ve kimyasaldan çok korkuyorum iki yıllık birlikteliğim var iki yıldır deniyoruz hiç korunmadık demem o ki eğer hamile kalırsam sağlıklı ilerlerse bunun en baştaki nedeni rahim filmi o kadar net ve açık söylüyorum testlerimi yorumlar mısınız arkadaşlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tek tüple tabiki hamile kalabilirsiniz . Şans her zaman var sadece oranı düşüyor . Kötü şeyler düşünmeyin ilerleyen günlerde belli olur gebeliginiz net olarak .

Kuzum öncelikle sağlıkla kucağına al çok sevindim Umut oldun bana ben de dün rahim filmi çektirdim sağ tüp açık sol tüp tıkalı çıktı dünden beri ağlayıp kendimi ziyan ettim diyebilirim ama Allah büyük böyle haber duyunca çok mutlu oluyorum
Lütfen ağlama benım de değerim 104 cıktı bugun kahverengi lekem geldi nolur dua et sağlıklı bır sekılde hamılelıgım gecsın

Tek tüple tabiki hamile kalabilirsiniz . Şans her zaman var sadece oranı düşüyor . Kötü şeyler düşünmeyin ilerleyen günlerde belli olur gebeliginiz net olarak .
Ne oranı cnm benım bılgı verirmisin cnm nolur cnm 104 çıktı ama bugun lekem geldı kahverengi cok korkuyrm cnm

Ne oranı cnm benım bılgı verirmisin cnm nolur cnm 104 çıktı ama bugun lekem geldı kahverengi cok korkuyrm cnm
Hamile kalma şansından bahsetmiştim . Zaten hamilesiniz şu an . Sağlıklı olup olmayacağını da zaman gösterir . İki güne bir betahcg ister hekiminiz takip eder . Sakin olun ... Bu lekelenmeler bazen yerleşme de olabiliyor ama ona göre ilaç verir size zaten takipte olduğunuz doktor.

X