bildirim seçeneklerinden ayarlayabilrsin onudaherkesin ne yaptigi,ne ettigi bana bildirimle geliyor,gelmesin canim rahatsiz oluyorum,banane kim ne yapiyor neyi guncelliyor,benimkide bir baskasina gitmesin rica ederim....
ayarladim tesekkur ederimbildirim seçeneklerinden ayarlayabilrsin onuda
Dünkü işlemin hemen ardındanda benim albümde 18 kişinin albümüme bakmış oldugunu fark etmiştimSanırım ayarlar kullanıcılara açık olarak aktif edildigi için o an onlıne olupta forum albümlere bakan kişiler fotoğrafları görüntüleyebildi ... Keşke takip ettiğimiz kişilere ayarlanmış olsaydı,bilemiyorum artık ne oldu ne bitti.. Ama sistem yerine oturacak sonuçta. Eminim özel fotoğrafı olan birçok kişinin yeni uygulamadan haberi bile yok henüz...Kazen bey elinden gelen ayarları yapıyor zaten,bizlerde farettiğimiz eksiklikleri yada hataları yazıyoruz sonuçta... Takip ettiğin kişiler olarak ayarı değiştirdiysen başka kişiler görüntüleyemez,Kazen bey bunun açıklamasını yaptı zaten İçin rahat olsun..
Ben sadece fotoğrafların altındaki İŞLEMLER kısmına takılı kaldım sadece
anlatabildin kuzum,ben bu kafayla anladiysam yonetim hayli hayli anlamistirPatron bir öneri daha ßimdi biz nickimize basınca otomatik profile gidip arkadaşlarımızın yazdığı akışı görüyorduk ya
Şimdi nickimize basıp açılıp pencerede gene nickimize basıp profile giriyoruz en baştaki seçenek çıkıyor ve akış görünmüyor ikinci olan etkinliğe basınca akış görünüyor eskisi gibi o 2 butonun yeri değiştirilebilir mi acabainş anlatabildim
Çok teşekkür ederimMerhabaarzum77
Dün size de yazmıştım. Albümleri sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görebilir olarak set ettik.
"Fotoğrafları herkes görür şekilde" yapmanız bile fotoğrafların albüm altında olmasından dolayı sizin takip etmediğiniz kişiler tarafından görülmüş olması mümkün değildir. Dün bütün gün bunun testlerini yaptık.
Güvenlik ayarlarında Albümü sadece takip ettiklerim yapın(zaten şu anda herkesin ki böyle) fotoğraflarda ayarın bir önemi olmaz sistem ilk albümün iznine bakar fotoğrafın değil.
Bu açıdan lütfen içiniz rahat olsun.
anlatabildin kuzum,ben bu kafayla anladiysam yonetim hayli hayli anlamistir
Patron bir öneri daha ßimdi biz nickimize basınca otomatik profile gidip arkadaşlarımızın yazdığı akışı görüyorduk ya
Şimdi nickimize basıp açılıp pencerede gene nickimize basıp profile giriyoruz en baştaki seçenek çıkıyor ve akış görünmüyor ikinci olan etkinliğe basınca akış görünüyor eskisi gibi o 2 butonun yeri değiştirilebilir mi acabainş anlatabildim
arzum seni destekliyorum canım....
umarım gerekli düzenleme yapılır...
Haklısın sanırım ayarlarda değişiklik yapana kadar görüntüleyenlerin sayısı o.. Durumdan haberdar olmayan arkadaşlar da muhakkak vardır. Zamanla her şey yoluna girer eminim ki..
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.
her mesaj yazdığımda Cevapla butonuna tıklayınca bu uyarıyı alıyorum sayfayı yenilediğimde bakıyorum cevap yazabilmişim.
115 sayfayı okumadım, daha önce soruldu mu bilmiyorum sorun bende mi sitede mi?
albümde yorum yazarken smileyler yok mu ben mi bulamıyorum
Dün kim hatırlamıyorum ama biri ilk sayfa ile son sayfa arasında ara sayfaya gitmek istediğimizde tek tek gidiyoruz demişti. Eklediğim fotoğrafta kırmızı ile kare içine aldığım okları sayfa geçişinde kullanmayı deneye bilirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?