• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Bence site eski haline dönsün bu hali hic hos olmamis ne istedigim biseyo yapabliyorum karma karisik alinti yapamiyorum bi yazi yazicagimda benim yazim ile alinti birbirine karışıyor telefondan gryrm ck zorlasti site o hergn grme hevesim kacti degsklik yüzünden eski hali daha iyydi

Bence site eski haline dönsün bu hali hic hos olmamis ne istedigim biseyo yapabliyorum karma karisik alinti yapamiyorum bi yazi yazicagimda benim yazim ile alinti birbirine karışıyor telefondan gryrm ck zorlasti site o hergn grme hevesim kacti degsklik yüzünden eski hali daha iyydi
Emin olun bu hali çok daha güzel oldu.Sadece alışmak için biraz zaman..Aliştıkça kolaylaşacaktır.Su an hepimiz keşfetmekle meşgulüz ve yenilikleri gördükçe ben kendi adıma heyecan duyuyorum.Büyük yenilikler var..Alışınca eminim sizde keyif alacaksınız eskisi gibi...

Heeeey bni duyan var mı :KK3:
Şu meslek ve yer kısımlarını nasıl gizliyorz bilgi pls :KK23:

Emin olun bu hali çok daha güzel oldu.Sadece alışmak için biraz zaman..Aliştıkça kolaylaşacaktır.Su an hepimiz keşfetiyi mekle meşgulüz ve yenilikleri gördükçe ben kendi adıma heyecan duyuyorum.Büyük yenilikler var..Alışınca eminim sizde keyif alacaksınız eskisi gibi...

Evet gzl ama eskiden daha kolay geliyordu smdi cok karisik ve bi yszi yazarken cok zorlaniyorum telefndn griyrm zaten alintilarim karisiyo cogu zamn bu duzelirse daha iyi olr

daha önce yazmıştım galiba, mesaj saklama olayı olmasın takibi zorlaştırıyor, başka mesajlarda var görmek istiyorsan tıkla diyoro_O
Mesaj saklama değil o siz mesja yazana kadar veya ekranda beklerken yeni bir mesaj geliyor bu onun uyarısı.

yoo.. benim önceden mesajım yazılıydı..
site değişmeden önce sildim.. değişiklik yapacaktım ama site değişti.. şimdi yapamıyorum :(
bence yapılabilmeli..
Kazen Kazen bunu dikkate alabilir mi acaba?

Üyelerde profil mesajlarını profillerinden artık güncelleyebilir.

Mesaj saklama değil o siz mesja yazana kadar veya ekranda beklerken yeni bir mesaj geliyor bu onun uyarısı.

işte ben yanlış ifade etmiş olabilirim, o olmasa olmaz mı diğer mesajları görmek için tıklayın diyo bi de mesaj yazarken başkası yorum yaptı gibi uyarı çıkıyo, karşıma çıktıkça kopyalayıp yapıştırayım, diğer mesajları görmek için tıklayın demesi takibi zorlaştırıyor, eskisinde o yoktu

hangi üye aktik konuda nasıl anlayacağız önceden yeşil bir nokda vardı şimdi hiç bi belirti yok .
aktif üyeler yan tarafda yazıyor ama ben oraya mı bakıcam konuyla konusurken kim açık diye tek tek :KK64::KK64::KK64:

Daha önce de çoğu üye yazmıştır muhakkak bilmiyorum ama sitenin yeni halini hiç beğenmedim.Eskisi çok modern bir siteydi yenisi çok acemice ve karmaşık olmuş.Şöyle bir tabir yapacağım kusura bakmayın.Attan indik deveye bindik.Resmen zirveden yere çakıldık.Çok mu gerekliydi diye soracağım ama gerekli olduğu için yapıldığı aşikar.Hiç değilse benzeri olsaydı.Bu haliyle çok değişik.Açtığım konuları bile bulamıyorum.Altta kim var kim yok göremiyorum.Değişiklik her zaman iyi değil demekki.

Back