- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
Mesajların nasıl görüntüleceğini biliyorum ama OFT yok, yani online forum takip..yukarıda üyeler yazısı var tıkla etkinlikler gelecek onada tıkla mesajlar çıkyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajların nasıl görüntüleceğini biliyorum ama OFT yok, yani online forum takip..yukarıda üyeler yazısı var tıkla etkinlikler gelecek onada tıkla mesajlar çıkyo
Canım hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeye çalışıyoruz:)Diğer tarafta alışkın olduğumuz herşeyi istiyoruz ama burda daha yeni daha iyi özelliklere sahip olacağız biraz sabırla sonucu bekleyelimKazen zaten smiley isine takilmayin onlar eklenir, fonksiyonel olara sikayet ve taleplerinizi iletin demisti...
Gerci ben elli kere smiley talebi belirttikten sonra bunu farkettim o ayri![]()
Bunada alışırızhızlı evet ama alışkanlığı bırakmak kolay olmuyor3 yıldır aynı sistemi kullanınca
![]()
Güzel taraflarını arayalımbi güzel yanı buldum ...ben mesaj yazarken diğer üye mesaj yazdığında hemen görünüyor...yani ben yazarken üstte mesaj düşüyo...bu güzel....![]()
hiç eskisi gibi giresim gelmiyor valla nevomCanım hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeye çalışıyoruz:)Diğer tarafta alışkın olduğumuz herşeyi istiyoruz ama burda daha yeni daha iyi özelliklere sahip olacağız biraz sabırla sonucu bekleyelim
Bunada alışırız
Güzel taraflarını arayalım![]()
gelecek miş...yapılandırma aşaması sürdürülüyo....Mesajların nasıl görüntüleceğini biliyorum ama OFT yok, yani online forum takip..
Bu tür konular çok fazla bilgim dahilinde değil yapılan isteklere göre ve sistemin elverdiği kadar düzenlemeler yapılacak:)hangi özellikler olacak canım..çok az anlatsan..
Bakın Mesajların yanında kısa bilgilerimizde bulunduğumuz şehire tıklayın:)Google de şehir haritanıza ulaşın:)Varmı bunu keşfedenEki Görüntüle 1215938 Eki Görüntüle 1215938 Eki Görüntüle 1215938
Alışırız canım sonra eskisi gibi devam ederizhiç eskisi gibi giresim gelmiyor valla nevom![]()
Teşekkür ederim, onu da biliyorum, birkaç sayfa önce ben yazdım zatengelecek miş...yapılandırma aşaması sürdürülüyo....
Evet tekrar üste çıkıp başka alıntılayacağımız mesaj varsa alıtılıyoruz:)mesajların hemen altına cevaplama konmuş bu da güzel kolaylık olmuş...sayfadan çıkmak zorunda kalıyoduk...
aklın yolu bir desene....Teşekkür ederim, onu da biliyorum, birkaç sayfa önce ben yazdım zaten![]()
Avatarımızın altındaki iletileri değiştirebiliyor muyuz Nevreste? Rütbe mi diyorduk?Peki cevapla yazan bölümün yanında Dosya Yükle seçeneği var o sizde görünmüyor mu![]()
Yeniden yapabilirsinizbenim evlilik çizelgem dün görünüyodu bugün yok olmuş![]()
Evet RütbeAvatarımızın altındaki iletileri değiştirebiliyor muyuz Nevreste? Rütbe mi diyorduk?![]()
Bana sormadın ama ben cevaplayım kulitta, henüz değişmiyor, mutlaka ayarlanacaktırAvatarımızın altındaki iletileri değiştirebiliyor muyuz Nevreste? Rütbe mi diyorduk?![]()