• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Kazen zaten smiley isine takilmayin onlar eklenir, fonksiyonel olara sikayet ve taleplerinizi iletin demisti...
Gerci ben elli kere smiley talebi belirttikten sonra bunu farkettim o ayri :D
Canım hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeye çalışıyoruz:)Diğer tarafta alışkın olduğumuz herşeyi istiyoruz ama burda daha yeni daha iyi özelliklere sahip olacağız biraz sabırla sonucu bekleyelim:D
hızlı evet ama alışkanlığı bırakmak kolay olmuyor :rolleyes: 3 yıldır aynı sistemi kullanınca ;)
Bunada alışırız;)
bi güzel yanı buldum ...ben mesaj yazarken diğer üye mesaj yazdığında hemen görünüyor...yani ben yazarken üstte mesaj düşüyo...bu güzel....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Güzel taraflarını arayalım;)

Canım hepimiz sabırsızlıkla öğrenmeye çalışıyoruz:)Diğer tarafta alışkın olduğumuz herşeyi istiyoruz ama burda daha yeni daha iyi özelliklere sahip olacağız biraz sabırla sonucu bekleyelim:D

Bunada alışırız;)

Güzel taraflarını arayalım;)
hiç eskisi gibi giresim gelmiyor valla nevom :oops:

mesajların hemen altına cevaplama konmuş bu da güzel kolaylık olmuş...sayfadan çıkmak zorunda kalıyoduk...

kazenn bı besleme olmadığımız kalmıstı ha
kapris.gif

Yazdığım mesajı bile bulamıyorum.. Mobilden hiç bir şekilde yorum yapılmıyor. 1 gün önce yazılanlar görünüyor sadece. ne uygulamadan ne internetten yorum yapılmıyor mobilden...

Back