Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden yapabilirsiniz
Evet RütbeOnlar şuan değiştirilmiyor galiba
Ben görmedim
![]()
Hiç önemli değilBazen (affına sığınarak) senin yerine cevap verebiliyorum Nevreste, çünkü bu scripti az çok biliyorum:)
nasıl yapcaktımYeniden yapabilirsiniz
Evet RütbeOnlar şuan değiştirilmiyor galiba
Ben görmedim
![]()
Rütbeler şimdi düzenlenmiyor.Daha sonra düzenlenecektir.O tür ufak detaylar yavaş yavaş yapılacaktır.nasıl yapcaktım![]()
Teşekkür ederim, çok incesinHiç önemli değil![]()
Bende albümümü bulamıyorum, bulabilen varsa bilgi verebilir mi?
Birde başkalarının profilinin altındaki çizelgeler görünmesin olarak seçmeme rağmen bütün o çizelge kalabalığına maruz kalıyorum.
En önemli eksik ise, androidden bağlandığımda pc görüntüsünün gelmemesi. Beni özgür bırakın, ister cep tel görüntüsünden ister pc görüntüsünden girebileyim istiyorum.
Sorununuz nedir?yetkili kimse yok mu ?
Rica ederim ben teşekkür ederimTeşekkür ederim, çok incesin![]()
evlilik çizelgesini ddim yeniden yapabilirsin dedin yaRütbeler şimdi düzenlenmiyor.Daha sonra düzenlenecektir.O tür ufak detaylar yavaş yavaş yapılacaktır.![]()
Sorununuz nedir?
Kulitta ben de bunu söylemiştim, cevapla butonu yanında dosya yükle var ona tıkla pcden resmi seç okeyle, sonra inen küçük resmin altında "Tam Resim" yazıyor onu tıkla, al sana büyük resim ..
Profilller ayarları var ordan profillerinizi kimler görebiliyor düzenleyebilirsiniz.Aynen ya bizim albümler ne oldu? Özel albümlerimizin ayarları değişip de ulu orta olsun istemiyorum ayrıca..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details Burdan yapabilirsiniz.:)evlilik çizelgesini ddim yeniden yapabilirsin dedin ya
Şuan çalışılıyor .Özellikle mobil ve telefondan daha rahat kullanmak üzere düzenlemeler yapılıyor.telefondan girdiğimde yorum yapamıyorum. her forum başlıgında sadece okunulabileceği açıklayan bir yazı yazılmış ama 1 güm öncesini sadece okuyabiliyorum. Ne uygulamadan ne de mobil internetten girdiğimde yorum yapamıyorum.