• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Bende albümümü bulamıyorum, bulabilen varsa bilgi verebilir mi?
Birde başkalarının profilinin altındaki çizelgeler görünmesin olarak seçmeme rağmen bütün o çizelge kalabalığına maruz kalıyorum.
En önemli eksik ise, androidden bağlandığımda pc görüntüsünün gelmemesi. Beni özgür bırakın, ister cep tel görüntüsünden ister pc görüntüsünden girebileyim istiyorum.

Aynen ya bizim albümler ne oldu? Özel albümlerimizin ayarları değişip de ulu orta olsun istemiyorum ayrıca..

Sorununuz nedir?

telefondan girdiğimde yorum yapamıyorum. her forum başlıgında sadece okunulabileceği açıklayan bir yazı yazılmış ama 1 güm öncesini sadece okuyabiliyorum. Ne uygulamadan ne de mobil internetten girdiğimde yorum yapamıyorum.

7fb3746e5693.gif
Kulitta ben de bunu söylemiştim, cevapla butonu yanında dosya yükle var ona tıkla pcden resmi seç okeyle, sonra inen küçük resmin altında "Tam Resim" yazıyor onu tıkla, al sana büyük resim ..

Sizi seviyorum kızlar...İyi ki varsınız...
index.php

telefondan girdiğimde yorum yapamıyorum. her forum başlıgında sadece okunulabileceği açıklayan bir yazı yazılmış ama 1 güm öncesini sadece okuyabiliyorum. Ne uygulamadan ne de mobil internetten girdiğimde yorum yapamıyorum.
Şuan çalışılıyor .Özellikle mobil ve telefondan daha rahat kullanmak üzere düzenlemeler yapılıyor.

açtıgım konuları görebiliyorum şuan itibariyle
yalnız şöyle bi sorunum var hem açtıgım konularda hem de genel forum takip ederken konuya yeni msj yazılmış mı göremiyorum
özellikle açtıgımız konularda msj takip etmek sıkıntı olur yani açıp bakacakmıyız sürekli biri yorum yapmış mı diye
eskiden turuncu renk oluyodu mesela konunun başında yeni msj var işaretiydi bu yani demek istediğim :cool:

Pro üyeler profillerinden imza denemesi yapabilir mi ?

Back