• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Cevap veriyorum, üstüme vazife olmamasına karşın naçizane: "Bu kadar emeğe, daha hızlı bir scripte geçişe, uğraşıya ve düzenlemelere karşılık , bence hayır" :D
Xenforo iyidir :D

*Çoklu alıntıda tik isteniyor (bana göre gerek yok )
*Durum mesajları değişmiyor
*Bazı üyelerin niklerinde değişim var
*Online forum takip isteniyor
*Konuda online olanlar konu içinde görünmüyor
*Konu sahibi her mesaj başlığında görünmüyor eskisi gibi
*"Avatarlar hareket etmiyor ve çok küçük" deniyor
*Konu içinde mesaj yazan üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık yok (ya da ç.içi ç.dışı yazısı)
*Sayfanın en altında yukarı çık (hızlı) butonu yok
*Profilde "profilimi kimler görüntülemiş" bölümü isteniyor
*Evlilik-gebelik takvimleri görünmüyormuş
*"Pro üyelerin rengi eskisi gibi farklı olacak mı?" diye soruluyor
*Albümler bölümü yok
*"Bu mesaj düzenlendi" notu düşülmesini isteniyor düzenlenen mesajlara, yanlış anlaşma olmaması açısından
*İmza ayarları olmalı
*Herkes kendi profilinde arkadaşlarının mesaj akışlarını görmek istiyor
*Mesaj olarak gelen "filanca yazınız alıntılandı, görmek için linke tıklayın" kısmındaki linke tıklanmıyor.
*Ana sayfada, frum istatistiklerinin altına ya da üst kısmına, yeni açılan konular, yeni yazılan mesajlar gibi takribi 10 konuluk ve yeni mesaj-konu yazıldıkça güncellenen bir bölüm olmalı. Bu, üyeler için kolaylık olur..

Konuda birine cevap yazıldığı zaman son sayfaya yönlendirmiyor. Hangi sayfayı okuyorsan orada kalıyorsun. Bence bu kötü. Mesela 19 sayfalık konunun 14. sayfasındasın, alıntı yapıp cevap verdiğinde son sayfaya yönlensin.

+ Kişinin online olup olmadığı belli olsun. Eskisinde nickin yanında yeşil ışık yanıyordu mesela.

*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.

*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.
Var kulitta yükleniyor bak..

burç-1.jpg

Yalnız "Katılımcı" yazısı arka plan rengi yeşil, pro üyeler kırmızı sanırım. Ve bu renk online olduğumuzu değil, sade üye olduğumuzu gösteren yeşillikmiş:D
Neyse sırayla, ona da sıra gelir nasılsa :D

Bende sadece resim URL si yükle var. PC'den dosya aç yok canım.
Tarayıcı ile ilgili olabilir mi? :oops:
Kalın, italik, altı çizgili eklentileri de kullanamıyorum.

Doğrusu bilemedim kulitta, altta cevapla butonunun yanında "dosya yükle" olması lazım :S

Google chorme kullanmanızı öneririm;)
Ben mozilla kullanıyorum sorun yok, bu sorun kişiye özel olabilir ;) Zira script değişimlerinde üyelerde bu tarz sende var bende yok sorunları oluşabiliyor :)

Ben nereden online göründüğümüzü anlamadım :oops: Bir de yazı fontu sabitleme seceneği de tekrar gelsin kazen :confused:

yaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...
Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacak;)Birde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk;)

Back