Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınevet yenilik candır...biraz sabır...ama nasıl kk bizi kendine bağlamış valla bekleyemiyoz bile![]()
yaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...
Ben nereden online göründüğümüzü anlamadımBir de yazı fontu sabitleme seceneği de tekrar gelsin kazen
![]()
Ben de kontrol panelimi kullanıyordum sadeceEki Görüntüle 1215935 Ben oft yi kullanmıyordum bile sık sık yeni mesajlara bakıyordum ama.Olsun yahu
nevreste kullanımı daha kolaydı diğerini öyle değilmi sence..Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacakBirde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk
![]()
Ha evet onu biliyorum. Eskisi gibi yeşil ışık durumu olsa iyi olur amaOFT zaman içinde gelecektir. Yani senin bilgisayarda sorun yok :)
Sadece sana sayfada "çevrimiçi üyeler" kısmında online üyeler görünüyor. Bunun dışında konu içinde avatar civarında online olup olmadığını gösteren bir işarethenüz yok, ama gelecektir![]()
Smiley eklenir diye düşünüyorumdaha çok smiley
![]()
Deneme 1-2-3 hoop!
ııh olmadı canım böyle istemiyorum.![]()
yukarıda üyeler yazısı var tıkla etkinlikler gelecek onada tıkla mesajlar çıkyoOFT zaman içinde gelecektir. Yani senin bilgisayarda sorun yok :)
Sadece sana sayfada "çevrimiçi üyeler" kısmında online üyeler görünüyor. Bunun dışında konu içinde avatar civarında online olup olmadığını gösteren bir işarethenüz yok, ama gelecektir![]()
Ha evet onu biliyorum. Eskisi gibi yeşil ışık durumu olsa iyi olur amaben pek sevmedim bu sistemi yine de
![]()
Evet kullanımı kolaydı ama sebebi oraya alışkın olmamız herşeyi biliyor olmamız diye düşünüyorum:)Burada da herşeyi öğrenince ve diğer sitede olan özellikler burdada olunca herşey daha kolay olacak:)nevreste kullanımı daha kolaydı diğerini öyle değilmi sence..
Kazen zaten smiley isine takilmayin onlar eklenir, fonksiyonel olara sikayet ve taleplerinizi iletin demisti...Smiley eklenir diye düşünüyorumEki Görüntüle 1215937
hızlı evet ama alışkanlığı bırakmak kolay olmuyorSeversin de alışırsın da, bu script inan bana daha modern ve hızlı![]()
hangi özellikler olacak canım..çok az anlatsan..Evet kullanımı kolaydı ama sebebi oraya alışkın olmamız herşeyi biliyor olmamız diye düşünüyorum:)Burada da herşeyi öğrenince ve diğer sitede olan özellikler burdada olunca herşey daha kolay olacak:)