• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

flow.gif
Ben oft yi kullanmıyordum bile sık sık yeni mesajlara bakıyordum ama.Olsun yahu

yaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...

OFT zaman içinde gelecektir. Yani senin bilgisayarda sorun yok :)

Ben nereden online göründüğümüzü anlamadım :oops: Bir de yazı fontu sabitleme seceneği de tekrar gelsin kazen :confused:

Sadece sana sayfada "çevrimiçi üyeler" kısmında online üyeler görünüyor. Bunun dışında konu içinde avatar civarında online olup olmadığını gösteren bir işarethenüz yok, ama gelecektir :D

Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacak;)Birde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk;)
nevreste kullanımı daha kolaydı diğerini öyle değilmi sence..

izlenen konulardaki bütün konular aynı renkte önceki halinde yeni cevap yazılmışla yazılmamışların renkleri farklı oluyodu

Sadece sana sayfada "çevrimiçi üyeler" kısmında online üyeler görünüyor. Bunun dışında konu içinde avatar civarında online olup olmadığını gösteren bir işarethenüz yok, ama gelecektir :D
Ha evet onu biliyorum. Eskisi gibi yeşil ışık durumu olsa iyi olur ama :oops: ben pek sevmedim bu sistemi yine de:(

Deneme 1-2-3 hoop!
ııh olmadı canım böyle istemiyorum. :(

Kulitta ben de bunu söylemiştim, cevapla butonu yanında dosya yükle var ona tıkla pcden resmi seç okeyle, sonra inen küçük resmin altında "Tam Resim" yazıyor onu tıkla, al sana büyük resim ..

yukarıda üyeler yazısı var tıkla etkinlikler gelecek onada tıkla mesajlar çıkyo

Arkadaşlar güzel listeler hazırlamış, çoğuna ben de katılıyorum.

Ayrıca eklemek istediğim; bazı üyelerin profillerine önceki gizlilik ayarlarından dolayı girilmiyor. Profilde kısıtlamalar yapılması güzel fakat üyelerin açtığı konulara, yaptığı yorumlara profiline girip bakabilmeliyiz. Sitede görünüp de profilinde görünmemesi saçma olur. Mesela siteden ayrılmış bir üyenin açtığı bir konuyu bulmam gerekiyor ama bu engel yüzünden profiline giremiyorum.

nevreste kullanımı daha kolaydı diğerini öyle değilmi sence..
Evet kullanımı kolaydı ama sebebi oraya alışkın olmamız herşeyi biliyor olmamız diye düşünüyorum:)Burada da herşeyi öğrenince ve diğer sitede olan özellikler burdada olunca herşey daha kolay olacak:)

bi güzel yanı buldum ...ben mesaj yazarken diğer üye mesaj yazdığında hemen görünüyor...yani ben yazarken üstte mesaj düşüyo...bu güzel....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bende albümümü bulamıyorum, bulabilen varsa bilgi verebilir mi?
Birde başkalarının profilinin altındaki çizelgeler görünmesin olarak seçmeme rağmen bütün o çizelge kalabalığına maruz kalıyorum.
En önemli eksik ise, androidden bağlandığımda pc görüntüsünün gelmemesi. Beni özgür bırakın, ister cep tel görüntüsünden ister pc görüntüsünden girebileyim istiyorum.

Evet kullanımı kolaydı ama sebebi oraya alışkın olmamız herşeyi biliyor olmamız diye düşünüyorum:)Burada da herşeyi öğrenince ve diğer sitede olan özellikler burdada olunca herşey daha kolay olacak:)
hangi özellikler olacak canım..çok az anlatsan..

Back