binlerce üye akıllarda tek soru: forum eski haline döncek mi ?
nasıl açıyosun online....Online durumu da görünüyor bak yeşil yeşil
Avatarının altında "katılımcı" yazının arka plan rengi yeşil bak :)nasıl açıyosun online....
*Çoklu alıntıda tik isteniyor (bana göre gerek yok )
*Durum mesajları değişmiyor
*Bazı üyelerin niklerinde değişim var
*Online forum takip isteniyor
*Konuda online olanlar konu içinde görünmüyor
*Konu sahibi her mesaj başlığında görünmüyor eskisi gibi
*"Avatarlar hareket etmiyor ve çok küçük" deniyor
*Konu içinde mesaj yazan üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık yok (ya da ç.içi ç.dışı yazısı)
*Sayfanın en altında yukarı çık (hızlı) butonu yok
*Profilde "profilimi kimler görüntülemiş" bölümü isteniyor
*Evlilik-gebelik takvimleri görünmüyormuş
*"Pro üyelerin rengi eskisi gibi farklı olacak mı?" diye soruluyor
*Albümler bölümü yok
*"Bu mesaj düzenlendi" notu düşülmesini isteniyor düzenlenen mesajlara, yanlış anlaşma olmaması açısından
*İmza ayarları olmalı
*Herkes kendi profilinde arkadaşlarının mesaj akışlarını görmek istiyor
*Mesaj olarak gelen "filanca yazınız alıntılandı, görmek için linke tıklayın" kısmındaki linke tıklanmıyor.
*Ana sayfada, frum istatistiklerinin altına ya da üst kısmına, yeni açılan konular, yeni yazılan mesajlar gibi takribi 10 konuluk ve yeni mesaj-konu yazıldıkça güncellenen bir bölüm olmalı. Bu, üyeler için kolaylık olur..
Konuda birine cevap yazıldığı zaman son sayfaya yönlendirmiyor. Hangi sayfayı okuyorsan orada kalıyorsun. Bence bu kötü. Mesela 19 sayfalık konunun 14. sayfasındasın, alıntı yapıp cevap verdiğinde son sayfaya yönlensin.
+ Kişinin online olup olmadığı belli olsun. Eskisinde nickin yanında yeşil ışık yanıyordu mesela.
Var kulitta yükleniyor bak..*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.
Dosya yükle ile bilgisayarınızdan resim ekleyebilirsiniz.*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.
online forum takip olmalı.....ne güzel şakır şakır görüyoduk yazanları istediğimize topiklere katılıyoduk....öffff....Avatarının altında "katılımcı" yazının arka plan rengi yeşil bak :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?recent-activity/ burdan takip edebilirsiniz:)online forum takip olmalı.....ne güzel şakır şakır görüyoduk yazanları istediğimize topiklere katılıyoduk....öffff....
Bende sadece resim URL si yükle var. PC'den dosya aç yok canım.
Google chorme kullanmanızı öneririmBende sadece resim URL si yükle var. PC'den dosya aç yok canım.
Tarayıcı ile ilgili olabilir mi?
Kalın, italik, altı çizgili eklentileri de kullanamıyorum.
Bende sadece resim URL si yükle var. PC'den dosya aç yok canım.
Tarayıcı ile ilgili olabilir mi?
Kalın, italik, altı çizgili eklentileri de kullanamıyorum.
Ben mozilla kullanıyorum sorun yok, bu sorun kişiye özel olabilirGoogle chorme kullanmanızı öneririm
Google Chorme'den yazıyorum şimdi değişen bir şey olmadı.Google chorme kullanmanızı öneririm
yaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?recent-activity/ burdan takip edebilirsiniz:)
Peki cevapla yazan bölümün yanında Dosya Yükle seçeneği var o sizde görünmüyor muGoogle Chorme'den yazıyorum şimdi değişen bir şey olmadı.
''Resim'' eklentisinde Dosya seç yok. Sadece Resim URL'si:
Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacakyaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...
Deneme 1-2-3 hoop!Peki cevapla yazan bölümün yanında Dosya Yükle seçeneği var o sizde görünmüyor mu
evet yenilik candır...biraz sabır...ama nasıl kk bizi kendine bağlamış valla bekleyemiyoz bileSite hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacakBirde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?