Tek tek sorunları dinleyelim .....

Cevap veriyorum, üstüme vazife olmamasına karşın naçizane: "Bu kadar emeğe, daha hızlı bir scripte geçişe, uğraşıya ve düzenlemelere karşılık , bence hayır"
Xenforo iyidir

*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.

Yalnız "Katılımcı" yazısı arka plan rengi yeşil, pro üyeler kırmızı sanırım. Ve bu renk online olduğumuzu değil, sade üye olduğumuzu gösteren yeşillikmiş
Neyse sırayla, ona da sıra gelir nasılsa

Bende sadece resim URL si yükle var. PC'den dosya aç yok canım.
Tarayıcı ile ilgili olabilir mi?
Kalın, italik, altı çizgili eklentileri de kullanamıyorum.

Doğrusu bilemedim kulitta, altta cevapla butonunun yanında "dosya yükle" olması lazım :S

Google chorme kullanmanızı öneririm
Ben mozilla kullanıyorum sorun yok, bu sorun kişiye özel olabilir Zira script değişimlerinde üyelerde bu tarz sende var bende yok sorunları oluşabiliyor :)

Ben nereden online göründüğümüzü anlamadım Bir de yazı fontu sabitleme seceneği de tekrar gelsin kazen

yaa nevreste sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yani canlı akış olmuyo gibi benim bilg. demi sorun acaba...
Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacakBirde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk

Site hala düzenleme aşamasında bittiği zaman daha kolay olacakBirde herşey yeni alışmak gerekiyor.Diğer sitede de sürekli yeni birşeyler yeni özellikler öğrenmiyor muyduk
evet yenilik candır...biraz sabır...ama nasıl kk bizi kendine bağlamış valla bekleyemiyoz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…