• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.

Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )

Görseldeki sorunlari es geçerek sunu söyleyebilirim sadece;

URL'de degisiklik var sanirim firefox'a kaydettigim sayfalara ulasilmiyor artik :(

--Telefonda inanılmaz takılıyor site..dogru duzgun gezilemiyor..eskisinde bu kadar takılma olmuyordu.

--coklu alıntılar aynı sayfa icinde yapılabiliyor..sonraki sayfaya gecildiginde ilk yapılan alıntılar gidiyor ve her alıntı yapıldıgında sayfa asagısına atılıyoruz.

---İzlenen konulara girildiginde son mesajı kimin yazdıgı gozukmuyor eskisi gibi..sadece konu ismi ve konuyu kimin actıgı gozukuyor..

bazı fonksiyonlar gayet guzel olsa da,Genel anlamda forumu takip etmekte zorlanıyorum..hatta kac kere sıkılıp kapattım..yapılabiliyorsa eger, eski tasarımın kolaylıgı ve gorunumu getirilirse tadından yenmez..renkleri begendim ben..

Bu yeni formatta üyelerin daha önce açtığı konulara nerden bakıyoruz? ''Açtığım konular'' kısmı yok bende.

Kendi açtığım konuları bile göremiyorum :(

Eski tasarımda okumak istediğim sayfaya kolaylıkla gidebilirken yeni tasarımda forumdaki bir konuda istediğim sayfaya gidemiyorum. Örneğin 5000 sayfalık bir konunun 2500. sayfasına nasıl gidebilirim?

Bu yeni formatta üyelerin daha önce açtığı konulara nerden bakıyoruz? ''Açtığım konular'' kısmı yok bende.

Kendi açtığım konuları bile göremiyorum :(

Bu yolu izlersen açtığın konuları da bulabilirsin;

İnanamıyorum ya! Sitede yazdığım bütün mesajları gösterecek bana neredeyse. Bakın siz de yapın çok şaşıracaksınız.

Yukarıda, sağ üst köşede nickinizin yazdığı yere tıklamadan tutun, avatarınızın sağında profiliniz yazan yere tıklayın

Hakkında ya tıladığınızda altta ''

Profil sayfamda benim yazmadığım, hatta konusuna bile girmediğim iki mesaj ben yazmışım gibi görünüyor. Onu düzeltebilir misiniz acaba?

Eski tasarımda okumak istediğim sayfaya kolaylıkla gidebilirken yeni tasarımda forumdaki bir konuda istediğim sayfaya gidemiyorum. Örneğin 5000 sayfalık bir konunun 2500. sayfasına nasıl gidebilirim?
Sayfa numaralarinin yazdigi yerde 1. sayfadan sonra sola dogru kucuk bir ok var, ona tiklayarak istediginiz sayfa sayisini bulabilirsiniz, en olmadi browserda linkin yazdigi yerde "page-41" yaziyor mesela su anda onu kacinci sayfa isterseniz yazar enter a basarsaniz o sayfaya gidersiniz, ornegin page-37 vs.
Fakat diger forumlarda gordugum gibi bir arama kutucugu konulup hangi sayfaya gitmek istedigimizi yazip yonlendirse guzel olur...

1. Ozel mesajlari temizlemek icin girdigimde sil seceneginin olmadigini farkettim, konusmayi terket vs. var, direkt sil konsa daha acik olmaz mi?
2. Hala avatarlarin kucuk oldugunu dusunuyorum, binbir heves avatar seciyoruz gozukmuyor bile, boyutlari biraz buyutulebilirse harika olur...
3. Onceden oldugu gibi arkadaslarimizin konusmalarini kendi sayfa akisimizda gorsek daha iyi olur bana kalirsa, baska bir yonlendirmeye gerek yok...
4. Alintilama icin her seferinde mesaj kutucuguna donme konusu var bir de onceden de yazdim, eskisi gibi +'liyarak gitsek ve en son cevaplaya tiklasak daha kullanisli olur...
5. Cep telefondan giren bazi arkadaslar full site gorunumunu gorememekten sikayetci...
6. Kutugumuze kadar nerdeyse butun bilgilerin avatarin altinda yazmasi bence gereksiz olmus...
7. Lutfen smiley secenegi artsin, bunlar kimseye yetmez :D

Aklima gelenler bunlar, ara ara yaziyoruz buraya, umarim dikkate alinir...Herkesi memnun etmek mumkun degil tabii ki, ama fonksiyonel olmasi acisindan oneriler ve sikayetler lutfen goz onunde bulundurulsun...

Tum bunlarin disinda ben yeni siteden cok memnunum, bu kadar begenilmemesine cok sasirdim hatta, cok daha hizli, yalin, sik ve pratik bir arayuz olmus... Aciklama ekranlari, mesaj yazma kismi, begeni durumu, beyaz arka plan, renk secenekleri hepsi cidden guzel, girip girip mesaj yazasim var:D Umarim zamanla herkes alisir:rolleyes:

mesajları silemedim ..
şu profilimdeki yazıyı nerden silcem ..
smile ler nereye kayboldu ..
eski sayfa daha güzeldi ..

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.
Ben oyumu kullanıp geleyim
Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...
Kızlar sabır bakın Kazen ne demiş.Girmek istemiyorum,ağır,kötü demeyin nolur
untitled.png
1779242_578662068896213_585300475_n.jpg
10338328_693318534047646_2080938457374147492_n.jpg
Ve size 3 resmimi koyuyorum buraya tanışmak için:)

bildirimlere gelen popüler yada beğenilen yorumumuzun üzerine tıklayınca neden hangisi olduğunu göremiyoruz

Merhaba,

Sanki başkasının sitesi gibi davanıyorsunuz :D
Ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama yazayım.
Yeni mesajlar kısmında sadece konuyu açan kişi gözüküyor, konuya son yorum yapan, yaptığı yorum hakkında hiç bir şey yok, öncekinde kısmen görüyorduk bir konudaki hareketi.
Konuların sahibinin ismi için konunun ilk sayfasına ve ilk mesaja ulaşmak gerekiyor.
Açtığımız konulara ulaşmak zor, dıdını dıdısı. Sonra açtığımız konular listesinde hiçbir şey göremiyoruz yine en son kim yorum yapmış veya konuya yorum gelmiş mi bunu göremiyoruz.
Ben iphone dan giriyorum yukarı butonu yok. Artık yukarı yapmak yerine sayfayı kapatıyorum, yoruyor uğraşmak.
Ama en önemlisi de yorum akışında konuya girmemi teşvik edecek hiçbir şey yok. En son yorumu yapan vs.
Sanki hiç siteyi kullanmamış gibi bize sorunları soruyorsunuz, o kadar bariz sıkıntılar var ki. Sitede yapacak bir şey bulamıyorum.
Resimli konulara girdiğimde resimlere tıklayınız bazen yeni pencerede açıyor bazen albüm gibi bir şey çıkıyor ve resmi göstermiyor. Bu dediğim sorun ise MacBook safaride.
Takip edenler ve takip etiklerin kısmına hiç girdiniz mi? Gördüğüm en ilkel arkadaş listesi.
Laptoplarından kalkmayan çalışanlarınız içeriği ve üyeleri kurtarmaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyor gibi duruyor.
Böyle büyük bir kitleye hitap eden bir site için çok özensiz davranıyorsunuz bence. Yeni tasarımı hiç incelemediniz mi acaba değiştirmeden.

*Mesaj olarak gelen "filanca yazınız alıntılandı, görmek için linke tıklayın" kısmındaki linke tıklanmıyor.
* Durum mesajları değiştirilemiyor.
*Online takip bölümü muhtemelen istenir.
*Çoklu cevaplamada alıntı butonu olmalı..
*İmza ayarları yok..

Buldukça yazarım :)

Son düzenleme:
Sanki başkasının sitesi gibi davanıyorsunuz :D
Ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama yazayım.
Yeni mesajlar kısmında sadece konuyu açan kişi gözüküyor, konuya son yorum yapan, yaptığı yorum hakkında hiç bir şey yok, öncekinde kısmen görüyorduk bir konudaki hareketi.
Konuların sahibinin ismi için konunun ilk sayfasına ve ilk mesaja ulaşmak gerekiyor.
Açtığımız konulara ulaşmak zor, dıdını dıdısı. Sonra açtığımız konular listesinde hiçbir şey göremiyoruz yine en son kim yorum yapmış veya konuya yorum gelmiş mi bunu göremiyoruz.
Ben iphone dan giriyorum yukarı butonu yok. Artık yukarı yapmak yerine sayfayı kapatıyorum, yoruyor uğraşmak.
Ama en önemlisi de yorum akışında konuya girmemi teşvik edecek hiçbir şey yok. En son yorumu yapan vs.
Sanki hiç siteyi kullanmamış gibi bize sorunları soruyorsunuz, o kadar bariz sıkıntılar var ki. Sitede yapacak bir şey bulamıyorum.
Resimli konulara girdiğimde resimlere tıklayınız bazen yeni pencerede açıyor bazen albüm gibi bir şey çıkıyor ve resmi göstermiyor. Bu dediğim sorun ise MacBook safaride.
Takip edenler ve takip etiklerin kısmına hiç girdiniz mi? Gördüğüm en ilkel arkadaş listesi.
Laptoplarından kalkmayan çalışanlarınız içeriği ve üyeleri kurtarmaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyor gibi duruyor.
Böyle büyük bir kitleye hitap eden bir site için çok özensiz davranıyorsunuz bence. Yeni tasarımı hiç incelemediniz mi acaba değiştirmeden.
Peki imza nereden değiştiriliyor biliyor musunuz yada bilen var mı

Ben diyorum hadimim siz diyorsunuz oglun kizi neyin var ? Yeni site 1 aydir test ediliyor. Pro uyelere bunu sorabilirsiniz. Mevcut site 5 sene oncenin teknolojisine sahipti mobile cihazlar icin hic kullanisli degildi.
Su asamada onceligi fonksiyonlara verdik, istenilen fonksiyonlar tamamlaninca menude yerlerini alacaktir.
Ricam eksikleri dile getirin biz sira ile cozum uretelim.
Olmus mu olmamis mi diye sormuyorum ricam cok net su fonksiyon nerede su olsa cok daha kullanisli olur. Gibi her turlu oneriye acigiz. Elestiri yapacaksaniz demokratik davranip buna ait bir baslik acin ki elestirileri de goz onunde bulunduralim. Burasi bunun yeri degil

Sanki biz nasil yaparizda kullanissiz olur modundayiz...

Ana sayfada, frum istatistiklerinin altına ya da üst kısmına, yeni açılan konular, yeni yazılan mesajlar gibi takribi 10 konuluk ve yeni mesaj-konu yazıldıkça güncellenen bir bölüm olmalı. Bu, üyeler için kolaylık olur..

Back