Tek Tek Akilli Muhabbet...

grupmu yapsak derken gel maralcım gel katıl aramıza

kankam cesurumdur nasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var

hahahhaah onceki mesajlar $imdi aklima geldi
tek takilmanin kar$it anlami olan grubu diyorum, sizin bahsettiginiz grup hakkinda bi bilgim yok maaleseff

Son düzenleme:
grupmu yapsak derken gel maralcım gel katıl aramıza

kankam cesurumdur nasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var

Bizim grup baska grup ama neden olmasin. Bende bir ingiliz citir istiyorum. Banane banane.

kankamstyle du ben sizi aydinlaticamda sen 1 ay uyelikle nasil kirmizi oldun kiz merak ettimm , sende beni aydinlat bi zahmettt

Basbaya 30 tl verip pro uyelik alabiliyorsun. Aydinlattim

ho$geldin Katie
kiz biz arkada$ gorunuyoz ama ben seni tanimiyorum :))
tani$alim gel

slm bende fazlasıyla tekim

tutimimi

allah tamamına erdirsin cnm

Hosgeldin.

ben 28 ya$inda iki çocuk annesiyim.. fransada ya$iyorum..
ba$ka ne desemki bilemedim $imdi valla, yari$mada gibi heyecanlandim

Bende londra'dayim kiz. Paris mi, nice mi. Bir kiz arkadasim vardi , kaybettim izini. Annesini ariyorum fransizca konusuyor , ben ingilizce . Bir turlu anlasamadik . Kiza ne oldu bilmiyorum.

ho$geldin Katie
kiz biz arkada$ gorunuyoz ama ben seni tanimiyorum :))
tani$alim gel

tanışalım ben aktıf olanları eklıyorum forumu daha ıyı takıp edebilmek için tabı yorumlarını beğendıklerımı eklıyoum genelde

bende 28 yaşındayım bıtane oğluşum var yaşadığım yer hakkında bılgı vermım tanıdık çıkabilüüü

9 yıllık evliyim yaşlandık beee

Hosgeldin.

Bende londra'dayim kiz. Paris mi, nice mi. Bir kiz arkadasim vardi , kaybettim izini. Annesini ariyorum fransizca konusuyor , ben ingilizce . Bir turlu anlasamadik . Kiza ne oldu bilmiyorum.

c $ikkki hiç biri :)
fransa Tr gibi buyukk bi ulke ve turklerin her yerinde çokkk fazla maa$allahimiz var :)
okuldan mi tanimi$tin kizi
napsakki, arasam ne diycem annesine :)

c $ikkki hiç biri :)
fransa Tr gibi buyukk bi ulke ve turklerin her yerinde çokkk fazla maa$allahimiz var :)
okuldan mi tanimi$tin kizi
napsakki, arasam ne diycem annesine :)

Kizin adi Karine'di inanir misin facebookta da yok. Sanirim evlendi soyadi degisti. Yok canim aramana gerek yok ben direk baskin yapicam Lyon'a.

Allah bagi$lasin oglu$unu
99 sene olsun in$alalh desemmi demesemmi bilemedim bak $imdi evlilik için
bende 2007 de evlendim sonunda , kaç yil oluyo siz hesaplayinn

Kizin adi Karine'di inanir misin facebookta da yok. Sanirim evlendi soyadi degisti. Yok canim aramana gerek yok ben direk baskin yapicam Lyon'a.
ayy uykum geldi galiba
bi an kadir inanir okudum yazinin ba$inii
lyon buyuk bi $ehir paristen sonraki en buyuk $ehir olabilir emin deilim
lyon samanlik Karine igne sen kepçe kari$tir ortaligi yaki$ir vallaa

Son düzenleme:
him ben bunu bi du$nuyum, enteresanmi$..
kirmizi renkden ba$ka ne ozelligin var sormasi ayip olmazsa

10 dakika beklemek yok mesajlarda. Birde kurk veriyorlar . Daha bir havali duruyorsun. Yazi ozelliklerin fix kalabiliyor. Birde bulasik yikiyorlar. Birde camasir. Arada utu vs vs...

bul kız bitane çıtır mıtır aman renkli olucam diye niye para verim ben kendim rengarenk im nick im olmasada olur

Ben ani karar verdim aldim. Bilmem senin kararin. Benimkiler de cok citir be anacim. Ne yapayim 10 yas kucuk citiri.

kankam arkadaşlık yolladım kabul etmemişsin

Katiee, uzun hikaye seninle alakasi yoktu desem inanir misin.

heheh ben hepinizden yaşlıyım heralde daha evlenmedim bile 32 yaşındayım çocuk zaten istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…