- 20 Ocak 2010
- 45.231
- 153.158
- 43
-
- Konu Sahibi KankamStyle
maa$allah canim ikinizede
Allah tamamina erdirsin .. çok yaki$iyorsunuz tüTÜTÜ bin kere maa$allahh
grupmu yapsak derkengel maralcım gel katıl aramıza
kankam cesurumdurnasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var
grupmu yapsak derkengel maralcım gel katıl aramıza
kankam cesurumdurnasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var
kankamstyle du ben sizi aydinlaticamda sen 1 ay uyelikle nasil kirmizi oldun kiz merak ettimm , sende beni aydinlat bi zahmettt
ben 28 ya$inda iki çocuk annesiyim.. fransada ya$iyorum..Gel sende gel. Tek takilmak iyidir.Grup yok burda. Sadece egleniyoruz. Sen kimsin, kimlerdensin, yas kac biraz bizi aydinlat.
hahahhaah onceki mesajlar $imdi aklima geldi
tek takilmanin kar$it anlami olan grubu diyorum, sizin bahsettiginiz grup hakkinda bi bilgim yok maaleseff
slm bende fazlasıyla tekim
tutimimi
allah tamamına erdirsin cnm
Bizim grup baska grupama neden olmasin. Bende bir ingiliz citir istiyorum. Banane banane.
Basbaya 30 tl verip pro uyelik alabiliyorsun. Aydinlattim
slm bende fazlasıyla tekim
tutimimi
allah tamamına erdirsin cnm
ben 28 ya$inda iki çocuk annesiyim.. fransada ya$iyorum..
ba$ka ne desemki bilemedim $imdi valla, yari$mada gibi heyecanlandim
ho$geldin Katie
kiz biz arkada$ gorunuyoz ama ben seni tanimiyorum :))
tani$alim gel
himm 30 tl yi bi keremi veriyorsun :)
sen yurt di$indasin galiba demi ?
Hosgeldin.
Bende londra'dayim kiz. Paris mi, nice mi. Bir kiz arkadasim vardi , kaybettim izini. Annesini ariyorum fransizca konusuyor , ben ingilizce . Bir turlu anlasamadik .Kiza ne oldu bilmiyorum.
Bizim grup baska grupama neden olmasin. Bende bir ingiliz citir istiyorum. Banane banane.
Basbaya 30 tl verip pro uyelik alabiliyorsun. Aydinlattim
Paypal'la odedim. Sterline cevirdim direk. Sen euro olarak vereceksin sanirim. Evet bir kere.
c $ikkki hiç biri :)
fransa Tr gibi buyukk bi ulke ve turklerin her yerinde çokkk fazla maa$allahimiz var :)
okuldan mi tanimi$tin kizi
napsakki, arasam ne diycem annesine :)
tanışalım ben aktıf olanları eklıyorum forumu daha ıyı takıp edebilmek için tabı yorumlarını beğendıklerımı eklıyoum genelde
bende 28 yaşındayım bıtane oğluşum var yaşadığım yer hakkında bılgı vermım tanıdık çıkabilüüü
9 yıllık evliyim yaşlandık beee
ayy uykum geldi galibaKizin adi Karine'di inanir misin facebookta da yok. Sanirim evlendi soyadi degisti. Yok canim aramana gerek yok ben direk baskin yapicam Lyon'a.
him ben bunu bi du$nuyum, enteresanmi$..
kirmizi renkden ba$ka ne ozelligin var sormasi ayip olmazsa
bul kız bitane çıtır mıtıraman renkli olucam diye niye para verim ben kendim rengarenk im nick im olmasada olur
kankam arkadaşlık yolladım kabul etmemişsin