- 22 Aralık 2014
- 957
- 653
- 113
- Konu Sahibi Life Garden
Arkadaşlar tek taş yüzüğüm matlaşıyor... yüzüğü çok çıkartan bir insan değilim acaba deterjanlar mı böyle yaptı bilmiyorum. Kalıcı çözüm bilenler var mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deterjanlar yapıyor banyo yaptığınızda falanda çıkartmıyorsanız normal matlaşması aldığınız yere götürüp temizlettirin iyice parlatsınlar sonra ellerinizi yıkarken iş yaparken duş alırken falan hep çıkartın ömrü daha uzun olur parlak olarakArkadaşlar tek taş yüzüğüm matlaşıyor... yüzüğü çok çıkartan bir insan değilim acaba deterjanlar mı böyle yaptı bilmiyorum. Kalıcı çözüm bilenler var mı acaba ?
Deterjanlar yapıyor banyo yaptığınızda falanda çıkartmıyorsanız normal matlaşması aldığınız yere götürüp temizlettirin iyice parlatsınlar sonra ellerinizi yıkarken iş yaparken duş alırken falan hep çıkartın ömrü daha uzun olur parlak olarak
Rica ederim ne demek ben artık dikkat ediyorum 3-4 aydır bir şey olmadı önceden bu kadar zamana kadar rengini kaybetmiştim resmenEn iyi seçenek bu gibi görünüyor teşekkür ederim :)
Ahh bu deterjanlar.. İçleri kimyasal dolu olduğu için matlaştırıyorlar canım... Benimde alyansım çok kötü oluştu, kuyumcuya parlattırdım temizlettirdim şimdi elimi yıkarken dahi çıkartıyorum. Sonuç= daha iyi
Benim sürekli alışveriş yaptığım yerdi orası alyansımı ordan almamama rağmen ücretsiz temizletti. Ama normalde 3-5 lira birşeydir diye düşünüyorum...Bu temizlettirme ücreti ne kadar oluyor peki ?
teşekkür ederim cvp için :)Benim sürekli alışveriş yaptığım yerdi orası alyansımı ordan almamama rağmen ücretsiz temizletti. Ama normalde 3-5 lira birşeydir diye düşünüyorum...
Rica ediyorummteşekkür ederim cvp için :)
Deterjanlar yapıyor banyo yaptığınızda falanda çıkartmıyorsanız normal matlaşması aldığınız yere götürüp temizlettirin iyice parlatsınlar sonra ellerinizi yıkarken iş yaparken duş alırken falan hep çıkartın ömrü daha uzun olur parlak olarak
Tek taşınız pırlanta mı ? hani pırlanta da matlaşır mı diye merak ettim deterjandan matlaşıyordur, alyanslar bile ne hale geliyor su sabun derken
Hayır pırlanta değil Koçak gold altını da matlaşıyordu şimdi alyansımı falanda uzak tutuyorum Altınbaştan aldık onuda önceden el yıkamada duşta her şey de kullanırdım Şimdi akıllandım hep çıkartıyorumTek taşınız pırlanta mı ? hani pırlanta da matlaşır mı diye merak ettim deterjandan matlaşıyordur, alyanslar bile ne hale geliyor su sabun derken
Arkadaşlar tek taş yüzüğüm matlaşıyor... yüzüğü çok çıkartan bir insan değilim acaba deterjanlar mı böyle yaptı bilmiyorum. Kalıcı çözüm bilenler var mı acaba ?
bulaşık yıkarken ya da duş alırken yüzüğü köpükle bulayıp kullanmadığınız diş fırçasıyla taşın alt kısmını kendiniz evde kolayca temizleyebilirsiniz :)
Zamanla tozlanmış vekrem artıkları oluşmuş pırlantalar parlaklığını kaybeder .
Bunları hafif ılık suda diş fırçası ve bulaşık deterjanı ile fırçalayınız ve durulayınız .
Yumuşak penye bir bezle siliniz .
Yüzüğün maden kısmı olmasa da pırlantaların ilk günkü parlaklığını aldığını göreceksiniz (uzun süre kullanılmış ürünlerde maden kısmı cila ve rodaj istemektedir .)
Aslında bir başka arkadaşta bunu önermiş deneyecektim fakat deterjan daha da zarar vermez mi temizlemek için ?
Pırlanta dünyada en sert madenlerden biridir . Deterjan kesinlikle zarar vermez .
bu şekil temizliği elmas ürünlerde tavsiye etmeyiz elmas ürünler suya kesinlikle sokulmaz .