- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 30
- Konu Sahibi Papatyadiyebiri
Erkekler malesef güçsüz varlıklar kesinlikle bizden ağır atlatıyorlar bu tür şeyleri..
İlla ki yenisi çıkıcak üzülme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabii, siz iyi yürekli birini istiyorsanız umarım karşınıza öyle biri çıkar. Olmayacak birinin arkasından üzülmenin hic anlamı yok.Peki ya kalbi yüreği iyi bir insan olacak mı ?
Şiir kitabı yazması bana bi itici geldi evlendikten sonra olur olmadık yerlerde yellenecek bu adam hepimiz biliyoruz bunu şiir şair geçin bunları geçin
yani çocuk efendi bir tip sadece. şiire meraklı diye gay falan :dIssiz adam midir neyse genc kizlara cekici geliyor iste Bana zirildak ve gay geliyor boyle tipler.
Hahahhhhss anlam deryası insan gözünde büyütüyor bazen, hikmet anıl öztekin tarzı tipler bunlar hepIssiz adam midir neyse genc kizlara cekici geliyor iste Bana zirildak ve gay geliyor boyle tipler.
Ben onun gibi birini bulamamakran korkuyorum ( kendini çok sevdirdi yaErkekler malesef güçsüz varlıklar kesinlikle bizden ağır atlatıyorlar bu tür şeyleri..