- 21 Şubat 2018
- 39
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Papatyadiyebiri
Arkadaşlar merhaba 1 aydır görüştüğüm biri vardı arkadaştık ama ben ona karşı bişeyler hissetmeye başladım kendi kendime olamaz böyle bir sey dedim 1ayda nasıl bu kadar aşık oldunuz diyeceksiniz ama oldum işte gerçekten çok iyi biri her gün konuştuk çok iyi bir insan hiç kısa kısa cevaplar vermezdi hep uzun uzun mesajlar atardı bana karşı çok iyiydi çok mutavizi cok kibar ve anlayışlı bir insandı fikirlerime saygı duyardı üzülmemi hiç istemezdi her konuda yardımcı oldu kısa sürede tanıdığım en iyi insan diyebilirim mükemmel biriydi saatlerce bir konu hakkında tartisirdik hic kizmazdi saygi duyardi sohbet sohbeti açardı saatlerce konuşurduk hayata bakış açısı olsun her konuda çok pozitifti tam hayalimdeki adamı bulmuştum hem şair hem müziğe ilgisi var kitap okuyan biriydi o kadar çok ortak noktamız vardı ki ama dün her şey bitti sevgilisi yokmus ama yillar once birini sevmiş ve tam 3 yıldır unutamamış ona kitap yazıyor ona şiir kitabı bende boşuna ümitlendim çünkü bana çok yakın davrandı ne biliyim seviyor gibiydi sonra ben trip attım sebebini sordu bisi demedim çünkü itiraf etmej istemiyordum ama en sonunda itiraf ettim icimdekilerin hepsini doktum sonra oyle bir mesaj atti ki hic aşk acısı cekmeyen bile aglardi mesajina oyle guzel yazmis ki içten bir sekilde bana o kızı sevdigini soyledi yillarca sevdim onu dedi hic kimseyi dusunmedim ondan baska dedi ben seni arkadas gözüyle görüyorum dedi ağlama dedi sen çok iyi bir insansin dedi ben iyi degilim dedi ve daha birçok sey bak yine uzdum dedi kötu biriyim dedi ağlamamam icin yalvardi ama tutamadim çok sevmişim ya çok canım yanıyor ilk defa karşıma bu kadar iyi mükemmel bir insan çıkmıştı çok kibar mutavazi alcak gonullu biriydi onu kaybetmeyi hic istemedim ama kaybettim canım yaniyor ben çok güzel kalpli bir insani kaybettim sanki dunyanin en iyi insaniydi o