Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

Canımm gelmişsin hoşgeldin ben sabahları kursta oluyorum günaydın demişsin ama ben de iyi akşamlar diyeyim bari iyiyim bikibikimmm sen nasılsınn? ednan görse kaç yazar abıcam o benim çakmaz davayı nihahah

anladım balımm, ee neler yapıyosun nasılsın behlülüm, hee etnan emcan sana son moel araba alıcakmış haberin olsun
süprizi bozdumm

anladım balımm, ee neler yapıyosun nasılsın behlülüm, hee etnan emcan sana son moel araba alıcakmış haberin olsun
süprizi bozdumm

Hee aldı woswos hem de

Bugün derin temizlik yaptım, üstüne bir de misafirim geldi ama oturmadılar. Çok acıktım ya eşim olmadan yemek yiyemiyorum ben valla onu bekliyorum 1 saat var daha gelmesine. Sen napıyosun kuzucum ?

canım dişim çok kötü ağrıyor birde yara çıkmış ağzımda başımda çatlıyor mahvoldum bugün ben kimsede yok niree gitmişler

Geçmiş olsun canım ya okurken bile suratım büzüştü bilirim zordur o ağrı :26: bilgisayar daha çok ağrıtır ama başını? Evet kimse yok bugün burda, yeni tabancalar da gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…