- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Ör ör bitiremedn şu örgüyü
AHH depresyon ahhhKdın milleti bunalıma girmeyegörsün:) AMa yıllardır uzundu baya ağırlık yapıomuş Kafam rahatlasın dedim az Saçı uzun aklı kısa demesnler
gerçekte örgüden en ufak bişey biliyonmu diye sorsana bialakam yoktur hevesimi burdan alıyom işte
ne kırıyon hevesimi
AMAN da aman eline sağlıkk Yok hevesini kırmak için demedimm Elindekini bitirde kış bitmeden banada bi atkı örüver
gerçekte örgüden en ufak bişey biliyonmu diye sorsana bialakam yoktur hevesimi burdan alıyom işte
ne kırıyon hevesimi
Ben de öyleyim ya ama temelde az bişey biliyorum patik örcem bebiş patiği bire bir tarifi de var internette resimli
Ayy aklıma şey geldiBöyle bitmesin diye bir dizi var trt1de İzlemediyseniz ısrrla öneririm Bi bölümünde kadın manken adam iş adamı boşanıyorlar sebebde doğan bebeklerinin çirkin olması Kadın birsürü esteik operasyon geçirmiş adamın haberi yok tabi ADAm eski fotolarını görüo dior kandırdın beni bunca zaman Bebeğin neden çirkin olduğu belli
Ayy aklıma şey geldiBöyle bitmesin diye bir dizi var trt1de İzlemediyseniz ısrrla öneririm Bi bölümünde kadın manken adam iş adamı boşanıyorlar sebebde doğan bebeklerinin çirkin olması Kadın birsürü esteik operasyon geçirmiş adamın haberi yok tabi ADAm eski fotolarını görüo dior kandırdın beni bunca zaman Bebeğin neden çirkin olduğu belli
evett ben bi aralar bakıyodum ona çok güzel bi dizi ama fırsat bulamaıyom artık
sen ne zaman döncen geri
AŞkuşumla döncez canım 5 gün izin aldı..Cuma gece ordan geri binecez cumartesi sabah evimdeyim:) 2 gün kalır benle heralde sonra annesigilin yanına bi kaç gün kayıplarda olurumUnutmayın beni
AŞkuşumla döncez canım 5 gün izin aldı..Cuma gece ordan geri binecez cumartesi sabah evimdeyim:) 2 gün kalır benle heralde sonra annesigilin yanına bi kaç gün kayıplarda olurumUnutmayın beni
Unutma Beni'yi izleyen var mı???
sendiii sende çocuk varmı:44:
Kız ben 6 aylık evliyim :) Bebiş istiyoruz ama bakalım nasip.... Allah hayırlısını versin