Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

Sağol canımm:) Diğeri beni ele veriyordu msn adresi ile aynı olunca

Gİdiyorum gece canımm teşekkür ederiimm:))
Bende türkan şoray dicektm de çok çikin geldi

Anladım canım güle güle kullan :) Türkan şorayın estetiksiz hali kızlar.... Estetik mucizesi işte görünce çok şaşırdımm. Daha başkaları da var yükleyeyim mi onları da kızlar

Anladım canım güle güle kullan :) Türkan şorayın estetiksiz hali kızlar.... Estetik mucizesi işte görünce çok şaşırdımm. Daha başkaları da var yükleyeyim mi onları da kızlar

yükle bakalım neler çıkcak

Son düzenleme:
iyi canım ya ne giyeceğine karar veremiyomusun canım
ya çok değişik fotoğraf gerçekten

Valla veremiom Bide gitti gideli bunalımdan yıllardır upuzun olan saçlarımı kısa kestirdim üstüne bide boyattım ne tepki vercek çok merak ediyorum Hiç görmedi beni böyle kİm bu bana nişanlımı getirin demezse iyi

Vay vay vay canım çekti yaaa Geçen gün bi yerde yemiştim hazır yufkadan yapmışlar gayet güzeldi, hem hafif oluyor hem de çıtır çıtır yemesi

gel canım sana da ikram ediyim eliminde hiç ayarı yok 2 tepsi çıktı zaten

bende ilk denedim süper oldu çıtır çıtır oldu

bu aralar yeni tatlı tarifleri deniyorum süper tarifler var elimde hem hafif hemde pratik

neymiş değişiklik istiyomuş beyfendi

kız sen nasıl kıydın millet uzatmak için kendini parçalıyor öyle demez ya değişiklikte iyi bir bakıma

Türkan sultandamı estetikliymiş:S Tey tey
Estetiksiz bir ünlü bul bana ? Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26:

Hehehe erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş canım ellerine sağlık

kız sen nasıl kıydın millet uzatmak için kendini parçalıyor öyle demez ya değişiklikte iyi bir bakıma

AHH depresyon ahhh Kdın milleti bunalıma girmeyegörsün:) AMa yıllardır uzundu baya ağırlık yapıomuş Kafam rahatlasın dedim az Saçı uzun aklı kısa demesnler

Estetiksiz bir ünlü bul bana ? Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26:

gece 00:30 da canım KIpır kıpır da ne demek gece uyuyamadım heycandan estetiksiz bulamadım:S Gülşen bubikoğludamı estetikliki:S Çok severim kendisini:f fİLİz akın estetikli biliorum emel sayın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…