Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

Sağol canımm:) Diğeri beni ele veriyordu:KK70: msn adresi ile aynı olunca:KK1:

Gİdiyorum gece canımm teşekkür ederiimm:))
Bende türkan şoray dicektm de çok çikin geldi:KK33:

Anladım canım güle güle kullan :) Türkan şorayın estetiksiz hali kızlar.... Estetik mucizesi işte görünce çok şaşırdımm. Daha başkaları da var yükleyeyim mi onları da kızlar :KK53:

iyi canım ya ne giyeceğine karar veremiyomusun canım
ya çok değişik fotoğraf gerçekten :KK1::KK1::KK1:

Valla veremiom:KK70: Bide gitti gideli bunalımdan yıllardır upuzun olan saçlarımı kısa kestirdim üstüne bide boyattım ne tepki vercek çok merak ediyorum:KK70: Hiç görmedi beni böyle:KK70: kİm bu bana nişanlımı getirin demezse iyi:KK53:

Vay vay vay canım çekti yaaa :KK56: Geçen gün bi yerde yemiştim hazır yufkadan yapmışlar gayet güzeldi, hem hafif oluyor hem de çıtır çıtır yemesi

gel canım sana da ikram ediyim eliminde hiç ayarı yok 2 tepsi çıktı zaten:KK52:

bende ilk denedim süper oldu çıtır çıtır oldu :KK56:

bu aralar yeni tatlı tarifleri deniyorum süper tarifler var elimde hem hafif hemde pratik:KK31:

neymiş değişiklik istiyomuş beyfendi:KK19:

Kendisi Yeşilçam ünlülerinden ama bu haliyle alakası bile yok bence bulamayacaksınız
$_9198_bec77.jpg

Valla veremiom:KK70: Bide gitti gideli bunalımdan yıllardır upuzun olan saçlarımı kısa kestirdim üstüne bide boyattım ne tepki vercek çok merak ediyorum:KK70: Hiç görmedi beni böyle:KK70: kİm bu bana nişanlımı getirin demezse iyi:KK53:

kız sen nasıl kıydın millet uzatmak için kendini parçalıyor :KK1::KK1: öyle demez ya değişiklikte iyi bir bakıma

Türkan sultandamı estetikliymiş:S Tey tey:KK53:
Estetiksiz bir ünlü bul bana ? :KK70: Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26::KK16:

gel canım sana da ikram ediyim eliminde hiç ayarı yok 2 tepsi çıktı zaten:KK52:

bende ilk denedim süper oldu çıtır çıtır oldu :KK56:

bu aralar yeni tatlı tarifleri deniyorum süper tarifler var elimde hem hafif hemde pratik:KK31:

neymiş değişiklik istiyomuş beyfendi:KK19:
Hehehe erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş canım ellerine sağlık

Estetiksiz bir ünlü bul bana ? :KK70: Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26::KK16:

gece 00:30 da canım:KK70: KIpır kıpır da ne demek:KK70: gece uyuyamadım heycandan:KK70: :KK16:estetiksiz bulamadım:S Gülşen bubikoğludamı estetikliki:S Çok severim kendisini:f fİLİz akın estetikli biliorum emel sayın ?:KK53:

X