- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Hoşbulduk kocişinin dadlusu
Sen de hoşgeldin
hoşbuldum sendiiii
kocişime baklava yaptım (hazır baklava yufkasından ama)
bakalım nasıl olcak:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk kocişinin dadlusu
Sen de hoşgeldin
Sağol canımm:) Diğeri beni ele veriyordu msn adresi ile aynı olunca
Gİdiyorum gece canımm teşekkür ederiimm:))
Bende türkan şoray dicektm de çok çikin geldi
Anladım canım güle güle kullan :) Türkan şorayın estetiksiz hali kızlar.... Estetik mucizesi işte görünce çok şaşırdımm. Daha başkaları da var yükleyeyim mi onları da kızlar
Anladım canım güle güle kullan :) Türkan şorayın estetiksiz hali kızlar.... Estetik mucizesi işte görünce çok şaşırdımm. Daha başkaları da var yükleyeyim mi onları da kızlar
iyi canım ya ne giyeceğine karar veremiyomusun canım
ya çok değişik fotoğraf gerçekten
hoşbuldum sendiiii
kocişime baklava yaptım (hazır baklava yufkasından ama)
bakalım nasıl olcak:44:
Vay vay vay canım çekti yaaa Geçen gün bi yerde yemiştim hazır yufkadan yapmışlar gayet güzeldi, hem hafif oluyor hem de çıtır çıtır yemesi
Valla veremiom Bide gitti gideli bunalımdan yıllardır upuzun olan saçlarımı kısa kestirdim üstüne bide boyattım ne tepki vercek çok merak ediyorum Hiç görmedi beni böyle kİm bu bana nişanlımı getirin demezse iyi
Kendisi Yeşilçam ünlülerinden ama bu haliyle alakası bile yok bence bulamayacaksınız
Eki Görüntüle 589665
Kendisi Yeşilçam ünlülerinden ama bu haliyle alakası bile yok bence bulamayacaksınız
Eki Görüntüle 589665
Estetiksiz bir ünlü bul bana ? Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26:Türkan sultandamı estetikliymiş:S Tey tey
Hehehe erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş canım ellerine sağlıkgel canım sana da ikram ediyim eliminde hiç ayarı yok 2 tepsi çıktı zaten
bende ilk denedim süper oldu çıtır çıtır oldu
bu aralar yeni tatlı tarifleri deniyorum süper tarifler var elimde hem hafif hemde pratik
neymiş değişiklik istiyomuş beyfendi
kız sen nasıl kıydın millet uzatmak için kendini parçalıyor öyle demez ya değişiklikte iyi bir bakıma
Estetiksiz bir ünlü bul bana ? Kaçta çıkıyorsun yola canım? Ay ne güzeldir şimdi senin için kıpır kıpır falan dimi :26:
tahmin bile yürütemiyorum valla
o kadar çirkin
Saç kesimi hülya koçyiğit surat ifadesi zeki müren
sendii kim bu yaaa çok merak ettim hadi söylee
Filiz Akın desem ?