• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek seferlik temizlikçi kadın arıyorum, acil

Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın r.selimoglu@capahastanesi.com

Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın r.selimoglu@capahastanesi.com

merhaba temizlikçi arayışınız devam ediyorsa dönüş yaparmısınız bende iş arıyorum 05393470621

Mrb ev temizliğinde profyosyonel olarak çalışmaktayım beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum saygılar dilek 05456791891

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün is arıyorum kadıköy Ümraniye Üsküdar Bostancı maltepe çevresi iletisime geçebilirsiniz tesekkurler

Back