Arkadaşlar 2 yıl fasih arapça öğrenmek için süründüm ben yine kuranı anlamıyorum.
Kuran dili korunmuş olduğu için güncel arapçadan çok farklı.
Fasih arapça öğreneceksin de ayetlerin inme sebeplerini bileceksin de ooo.
Yani demek istediğim siz bakmayın bu uyenin ben arapça biliyom kuranı anlıyom siz cahilsiniz ayaklarına.
Kaç tefsir bitirdim dese daha inandırıcı ve mantıklı olacaktı
Hacı sana Kuran diye ne okuttular yahu? yada şöyle sorayım, Kuran sana evinde otur diyorsa hangi akla hizmet camide Kuran kursu öğretmenliği yapıyorsun? ironiye bak, elin değmişken bir de kahve yap babyKuran kursu hocasıymış mış mış, arapçayı çok iyi bilirmiş miş miş...
ebiş yettin bebeğim be 40 ayrı formatta takılma baydın..
Ebişte
Değil miymiş?
Ay kızlar bırakın ya bir de kültürümle ezerim diyor. :)
Tanımıyormuşuz onu bilmem ne.
Kendini tanıttın sen iki dk da gittin ya..
Allah hidayet versin ne desem bilemedim.
Cahille uğraşmak zor anacım..
Bilmediğim yerde konuşmaya korkarım ben yahu bilmiyorum derim..
Kesin net yazıyor bir de o kadar emin ki her yerde deme yahu yazık :)
Hem sinirlendim hem gülüyorum duygularım karman çorman oldu.
Bir de millete cahil demiş. . Çok kültürlü bayan.
Ay kızlar bırakın ya bir de kültürümle ezerim diyor. :)
Tanımıyormuşuz onu bilmem ne.
Kendini tanıttın sen iki dk da gittin ya..
Allah hidayet versin ne desem bilemedim.
Cahille uğraşmak zor anacım..
Bilmediğim yerde konuşmaya korkarım ben yahu bilmiyorum derim..
Kesin net yazıyor bir de o kadar emin ki her yerde deme yahu yazık :)
Hem sinirlendim hem gülüyorum duygularım karman çorman oldu.
Bir de millete cahil demiş. . Çok kültürlü bayan.
Cıkss diyeyimde merakınız gitsin
Değil değil
Tepkilere pek şaşırmadım. At gözlüğü kıvamında... Çok bilmiş bir arkadaş var Arapça hakkında. Arapça öğrendim demedim, camide kuran dersleri verdim dedim. Bu ne demek biliyor musun? Kuranı ezbere bilmek ve çevirisini yapabilmek demek. :) Buraya bebişlerle ilgili paylaşımlar dolayısıyla üye oldum. Yoksa burada oturup fikir paylaşılacak insan olmadığının farkındayım. Herkes haddini bilse keşke. Kendimi tutuyorsam ciddiye almadığımdan dolayı. Yoksa toz kondurmadığınız cehaletinize öpücük kondururdum. Kafatasınızdaki örümcek ağlarını temizleyin, sonra bana yazarsınız. Cevap vermek gibi bir niyetim yok ama olsun. Cahile bir şey anlatacağına git kütüğe anlat demişler. :) Eğer inandığınız tapındığınız yoksa, Zeus varsa, Ra varsa işiniz zor haberiniz olsun. Ben her türlü boşum, ama siz... Ah şu kör insanlar. Her neyse. Aynen böyle devam KADIN demeye utandığım canlılar. Selametle.
Pardon arapça bilmeden kuranı nasıl çeviriyoursun fransızcadan falan mı?
Bu arada çok bilmişlik konusunda eline su dökulemez ben sadece bazı sahtekarlıklarını açığa vurdum :)
Zeusu anlatsana bana belki din değiştiririm ha?
tam bir soru soracaktım banlanmış.
yazdım yazdım sildim. geç kaldım.
:2:
Süper bir resim paylaştınız..
Gerçekler bunlar..
Düzeltme: Tepki verilmeyen gerçekler..
Hafiye gibi kadınlarsınız, araştırıp neleri bulursunuz siz:))
Akp li değilim şimdi bakınca iyi ki değilim diyorum. Ayrıca bu haber neden ortalarda az dolaşıyor acaba(!)
Valla bizim siyaset bölümünde sık sık rastlıyoruz bu haberlere, siyaset bölümü müdavimlerimiz sağolsun, birçok şey öğrendik sayelerinde ama haberlerde pek verilmez maalesef, verilse de kaç kişi duymuştur ya da ciddiye alıp bunlar ne diyor demiştir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?