Bebek Beslenmesi Tek memeden bebek emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Süt tıkanması gibi duruyor. Peki 2.5 yil içinde hiç olmadi mi? O memeyi sağıp bosaltmalisiniz. Sicak havlu ile kompres yapın, sert olan yerlere özellikle. Mastit olursunuz mazallah.
olmadı canım ilk defa bu sekılde oldu sıktıgımda halen geliyor ama damla damla

Bide enfeksiyon olduysa ay vermim ya coxuga zarar verirse bıde
Enfeksiyon olsa ateşiniz çıkardı. Memedeki sütün ne zararı olabilir faydası vardır zararı yoktur siz bilirsiniz tıkanırsa daha kötü antibiyotik kullanmak zorunda kalırsınız o da sütten bebeğe geçer

Dogru ya ates filan yok uyansın vereyim bakalım anlamaz onsalh

Bende 4 gundur tek gogusle emzirdim digerinin ucu yok ve beyimiz almiyor
O baya bi şişti sagdim bence sizde sagin baya bir sisiyor agri yapiyor cunku

Bide enfeksiyon olduysa ay vermim ya coxuga zarar verirse bıde
Enfeksiyon olsa ateşin çıkardı merak etme ;ayrıca ateşin olsa bile doktor mutlaka bebek emsin diyor .ben mastit için antibiyotik tedavisi gördüm ;o esnada bile emzirdim ;doktor ısrarla emzirmemi söyledi ;onun yanında da hep sıcak/soğuk kompres yaptım ,elimle sağdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…