- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.693
- 548
- 42
Askeri ücret de değişir tabi
General baska olur yüzbaşı binbaşı baska
Bende çok güldüm yaaAy ne güldüm
yıllarca aynı evde de oturamaz .yeni eve geçince kira aniden 2 katı da olabılır.acil sağlık problemi de çıkabilir.ben de çıktı mesela 2 aydır .özel sağlık sigortam ya tamamını yada yüzde seksenini karşıladı.yoksa en az 30000 tl harcamıştım o kadar tetkike hastane yatışına özelde.tek maaş olanlar devlet memurluğu gibi iş bulsalar seve seve giderler işe özel sektörün acımasızlığından itilip kakılmaktan asgari ücretle çalışmaktan yılmışlarYorumlar şaka gibi konu sahibi ev kira bedeli 500 TL demiş ama hala sorular soruluyor. Konu sahibi bende memurum ama eşime destek olmak için çalışacağım hiçte evde oturuyum gibi bir düşüncem olmadı. Eşinize destek olmalısınız diye düşünüyorum tek maaşla zor memurun aldığı maaş 3000 TL. Hayat standartlarım düşsün istiyorsanız ayrılın en azından kadro bekleyenlere gün doğsun
Hanımefendi biz kör değiliz herhalde ilk başta yazdığı bu Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorumYorumlar şaka gibi konu sahibi ev kira bedeli 500 TL demiş ama hala sorular soruluyor. Konu sahibi bende memurum ama eşime destek olmak için çalışacağım hiçte evde oturuyum gibi bir düşüncem olmadı. Eşinize destek olmalısınız diye düşünüyorum tek maaşla zor memurun aldığı maaş 3000 TL. Hayat standartlarım düşsün istiyorsanız ayrılın en azından kadro bekleyenlere gün doğsun
Ben de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca
Hanımefendi biz kör değiliz herhalde ilk başta yazdığı bu Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu.. Ne bilelim ev kira mi ne sonradan düzenlemiş mesajı konu sahibi
Bilgi amaçlı alıntı yaptım sizi bende ankara da 450 veriyorum durağa pazara caddeye sağlık ocağına metro ya yakın ev semt çok temiz bir iki görgüsüz var ama o her yerde var ev 3+1 baya geniş semti size özelden yazıyorumBu arada semt olarak nerede oturuyorsunuz sakıncası yoksa,kira 500 dediniz ya ondan soruyorum.
Bizim burda 1000den aşağı ev yok valla hiç.
Ev değiştirmeyi de düşünmekteyiz de.
Eşimin maaşı 1800 kira vermiyoruz çok şükür geçiniyoruz.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
he işte bizde mahalle muhtarıyız ya herkesi tanıyoruz ya da müneccimiz iki konu açanın hayatını biliyoruzBir de bilenler bilir demis ama baktım iki konusu var.Biri işten ayrılıp evde paketleme yapicam diğeri evlenirken kocalarinizin huyunu bilmiyor muydunuz sürekli bu konularda şikayet ediliyor gibilerinden bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?