Tek maasla gecinen var mi?

Sizin özel durumunuzu bilmiyorum ama koşullar çok ta iyi olsa bence kadın çalışmalı aktif olmalı

Bunu anlamanin yolu basit. Geliri gideri yazican bir kagida. Hersey gayet ortada görülür.
Giderim 2 ise gelirin ikiden az olmayacak.
Biz de tek maasla geciniyoruz. Ama cocuklar büyüyünce ben calismayi düsünüyorum.
Herkesin calismak icin kendine göre nedenleri var
Biz tek maasliyiz ama esimin maasi cevreye göre iyi. Yine de tutumluyuz . Her ay belli bir miktar biriktiririz.

O sizin tercihiniz size niye çalışıyorsun diye sormadım ben

Konu sahibinin maaşi okadar yuksek degildir muhtemelen. O kadar kazandigi işini kimse birakmak istemez zaten dimi? Esimin aldigi maaş kadar maaş kazanabilecek olsam bizimde evimize 15-16 civari girerdi evde oturmazdim.

Konu sahibinin maaşi okadar yuksek degildir muhtemelen. Oyle olsa o kadar kazandigi isini kimse birakmak istemez. Ben de en az esimin kazandigi kadar kazanabilecek olsam bizimde evimize 15-16 civari girerdi evde oturmazdim.

Ben de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca

Konu sahibinin maaşi okadar yuksek degildir muhtemelen. O kadar kazandigi işini kimse birakmak istemez zaten dimi? Esimin aldigi maaş kadar maaş kazanabilecek olsam bizimde evimize 15-16 civari girerdi evde oturmazdim.
ben yanlış taraftan baktım evet sürüklenerek yataktan kalktığım günleri düşündüm , değmeyecekse ödenen maaş , doğru söylüyor.

Ben de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca

Memus maasi diyorsunda ne kadar bilemiyorum en dusuk memur 3 lira aliyor sanirim. Eger siz isten cikarsaniz butceniz 3-3,500 kalacaksa ve kirada var varsa zor olcaktir

Tek maasla gecınıyoruz maası ıyı İstanbul da yasıyoruz ama dort dortluk yasamıyoruz
5 bin lira yeri geliyor yetmiyor bazen çünkü İstanbul pahalı
Kucuk Bı yerde yasasaydım gani gani yeterdi

Kamu da mı özel sektör mü acaba merak ettim maaşınız gayet güzel ülke şartlarında
Benim bebeğim olunca biraz ara verdim ama tek maaş zor adli tatil bitimi dönmeyi düşünüyorum

Memurların 5 yıl dolunca 1 yıl ücretsiz izin alıp evde oturma hakkı var. Al o izni otur 1 sene evde, ruhun dinlensin...

ankara da tek maaşla insanca geçinilmez hele de ev kiraysa yiyecek bile pahalı ankara da.ek gelirleriniz yoksa kira vb gibi asla işinizi bırakmayın pişman olursunuz.evde 3 ay otursanız 3 ayın sonunda sıkılmaya başlarsınız .1 gün avm ye gitmek fazla alışveriş yapılmadığı gün en az 150 tl.eğitim pahalı ankara da.çocuk için kurs etüd servis sinema tiyatro zaten yüklü meblağ tutuyor.buyuk sehırde kaliteli de giyim lazım marka ayakkabı da lazım.ha bunlar olmadan da yaşarım mutlu olurum derseniz bırakın işinizi

Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..

Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
Tek maaşla geçiniyoruz.
Benim eşim de devlette.
Ankara'da yaşıyoruz.
İki küçük çocuğumuz var.
Ev kira (+aidat ile 1000tl)
Geçiniyoruz çok şükür.
Bir sıkıntımız yok.
Ayağını yorganına göre uzatırsan geçinirsin diye düşünüyorum.
Her keseye her zevke göre şey var artık piyasada.
Herkes harika yaşamak ister ama eldekiyle yetinmek, başarabilmek de ne hoştur.

Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..

Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
İstanbul şartlarına göre siz bedavaya oturuyorsunuz. Burada kiralar 1000 tl den başlıyor.. Planlı, kontrollü hareket ettikten sonra neden yetmesin? Para bile arttırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…