- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Biz tek maaşla geciniyoruz.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
İki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
İki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
Konu sahibinin maaşi okadar yuksek degildir muhtemelen. Oyle olsa o kadar kazandigi isini kimse birakmak istemez. Ben de en az esimin kazandigi kadar kazanabilecek olsam bizimde evimize 15-16 civari girerdi evde oturmazdim.
haklısın yanlış taraftan baktım , anladımO sizin tercihiniz size niye çalışıyorsun diye sormadım ben
ben yanlış taraftan baktım evet sürüklenerek yataktan kalktığım günleri düşündüm , değmeyecekse ödenen maaş , doğru söylüyor.Konu sahibinin maaşi okadar yuksek degildir muhtemelen. O kadar kazandigi işini kimse birakmak istemez zaten dimi? Esimin aldigi maaş kadar maaş kazanabilecek olsam bizimde evimize 15-16 civari girerdi evde oturmazdim.
Ben de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca
Kamu da mı özel sektör mü acaba merak ettim maaşınız gayet güzel ülke şartlarındaİki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
özeldeyiz dilerim en güzeli olur sizin için de ...Kamu da mı özel sektör mü acaba merak ettim maaşınız gayet güzel ülke şartlarında
Benim bebeğim olunca biraz ara verdim ama tek maaş zor adli tatil bitimi dönmeyi düşünüyorum
Askeri ücret de değişir tabi
General baska olur yüzbaşı binbaşı baska
Memurların 5 yıl dolunca 1 yıl ücretsiz izin alıp evde oturma hakkı var. Al o izni otur 1 sene evde, ruhun dinlensin...Ben de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca
Tek maaşla geçiniyoruz.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
İstanbul şartlarına göre siz bedavaya oturuyorsunuz. Burada kiralar 1000 tl den başlıyor.. Planlı, kontrollü hareket ettikten sonra neden yetmesin? Para bile arttırabilirsiniz.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?