- 24 Eylül 2010
- 5.967
- 19.338
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askeri ücret de değişir tabi
General baska olur yüzbaşı binbaşı baska
Masallah de goze gelmeyin. Işten ise değiştir huzursuz is ortamindakiler ve emegin karsiligini almiyorsa cikmak isteyebilir. Avukatlık biraz daha spesifik bir sey yaptigin is bellidir.İki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
Nere ki ora?Bilgi amaçlı alıntı yaptım sizi bende ankara da 450 veriyorum durağa pazara caddeye sağlık ocağına metro ya yakın ev semt çok temiz bir iki görgüsüz var ama o her yerde var ev 3+1 baya geniş semti size özelden yazıyorum
Biz ayda 2000 lirayla tek maaşla geçiniyoruzKizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
Maşallah umarım degerlendiriyorsunuzdur çünkü baya baya iyiİki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
Ooh maşallah geçinirsiniz ablam tabiiiİki maaş alıyoruz , ev kendimizin , toplam kazanç 18.000 lira, ikimiz de avukatlık yapıyoruz, asla çalışmamayı düşünmedim ki ev, 2 araba , kredi yok , neden çalışmayayım , ailem ne zorluklarla okuttu............
Harcamanıza gelir giderinize bağlı bizde aynı durumdayız kiramız sizin iki katı geçiniyoruz çok şükürKizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
Memur maaşı derken?
Tayyip de memur yani![]()
Sorunun alt metni nedir? Biraz açar mısın?Tayyibi sen mi dogurdun![]()
Sorunun alt metni nedir? Biraz açar mısın?
Ankara' da yaşıyorum merak ettim Ankara' nın neresinde yiyecek pahalı?ankara da tek maaşla insanca geçinilmez hele de ev kiraysa yiyecek bile pahalı ankara da.ek gelirleriniz yoksa kira vb gibi asla işinizi bırakmayın pişman olursunuz.evde 3 ay otursanız 3 ayın sonunda sıkılmaya başlarsınız .1 gün avm ye gitmek fazla alışveriş yapılmadığı gün en az 150 tl.eğitim pahalı ankara da.çocuk için kurs etüd servis sinema tiyatro zaten yüklü meblağ tutuyor.buyuk sehırde kaliteli de giyim lazım marka ayakkabı da lazım.ha bunlar olmadan da yaşarım mutlu olurum derseniz bırakın işinizi