Teşekkürler canım...Süpersin bacum sen ya.sen hep benim aklımdakileri en güzelşekilde dile getiriyorsun teşekkürler canı gönülden
harika bir paylaşım olmuş kalisim.devamını bekliyoruz mutlaka.senden sonra yeterli sayıya ulaşamadığımdan rep veremedim artık teşekkür butonuda olmadığında göre paylaşım için mesajla teşekkür etmek istedim umarım yasak değildir.
Kallisim ellerine sağlık.. a.s.
Çok keyifli bir başlık olmuş.. Özellikle de "peynir" le ilgili olanı gülle gibi yedim kafaya.. Benim de ciddi bir peynir bağımlılığım var.. Bile bile lades yani.. yerimseniben
Peynir işini çözebileceğimden emin değilim ama dürümlü köfte son derece cazip bir teklif..
yeni eklenen bilgiler gerçekten ilginç helede şu köfte işine bayıldım ben hımm hemde yanında ayranda varrr
kallıste canım ellerıne saglık buda benden olsun.1 porsıyon yanı 200 gr derılı ızgara tavuk yerıne 300 gr ısgara derısız tavuk(balık)yıyebılırız.
...püsküütüm ben de arada peynir atarım ağzıma bir lokma bir lokma ve göze gözükmediği için adamdan saymam ama artık elimi uzattığımda aklıma geliyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?