• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

aynen kızlar benimde perşembe günü transferim olucak
ve ne yazıkki o yasa banada vurdu tek embriyo olucak
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve tek embriyoyla anne olmayı başarırız
bize moral vericek kimse yokmu?
tek embriyoyla hamiş kalan arkadaşlar nerdesiniz.:çok üzgünüm:

Evet benim ilk denemede ve 1 adet transfer yapildi cok sukur tuttu..suan 17 aylik bir oglum var.moral cok onemli.pozitif dusunun..bol bol dua edin..insaallah isteyen herkese rabbim bebisler verir

Evet benim ilk denemede ve 1 adet transfer yapildi cok sukur tuttu..suan 17 aylik bir oglum var.moral cok onemli.pozitif dusunun..bol bol dua edin..insaallah isteyen herkese rabbim bebisler verir
Arkadaşlar banada yasa gereği tek embriyo transfer edildi ve ben çok şükür hamileyim.

Allh rızası için tüp bebek yaptırıp tutan arkadaşlar eşinizin sperm değerleri nasıldı,?eşimde sayı 40 milyon ileri hızlı yüzde 0 morfoloji 1 benim ??? Moralman çökük haldeyim

Allh rızası için tüp bebek yaptırıp tutan arkadaşlar eşinizin sperm değerleri nasıldı,?eşimde sayı 40 milyon ileri hızlı yüzde 0 morfoloji 1 benim ??? Moralman çökük haldeyim

Canim spermlere çok takılma. Sonuçta iyisini seciyorlar zaten. Benim eşimin de morfoloji 1 bazen de 2 çıkıyordu hareketlilik de azdı. 30 ay normal yolla olmadı aşılama da tutmadı. Geçen ayki ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür :dua:

Allh razı olsun elasen İnşallh Allah'ın izniyle içimi rahatlattın binlerce kere allh razı olsun işin gücün rast gelsin

Back
X