- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde yasak diye biliyorum ama bazı yerler yapıyormuş yinede... doktorunuzla konuşursunuz yumurta toplama yapıldımıMerhaba arkadaslar yasımız 27 özelde 35 yas altina da cift embriyo transferi yapılıyor mu? Gittigimizde her ihtimale karsi cift embriyo koyulmasini isteyecegim cünkü..birde ankarada önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?
Yok hayir daha yapilmadi su an arastiriyorum hastane doktoru falan tam bilmiyorum asamalarini henüzNormalde yasak diye biliyorum ama bazı yerler yapıyormuş yinede... doktorunuzla konuşursunuz yumurta toplama yapıldımı
Özeller mi yapiyor acaba?aslinda bir yandan istiyorum bir yandanda iki bebegin ayni anda gelisimi nasil olur anne karninda erken dogum riski falan da olabilirmisYapanlar var.. evet.
Bazi ozeller yapiyor bazi ozeller yapmiyor..Özeller mi yapiyor acaba?aslinda bir yandan istiyorum bir yandanda iki bebegin ayni anda gelisimi nasil olur anne karninda erken dogum riski falan da olabilirmis
Tabi orasi öyle Rabbim bilir en hayirlisini versin hepimize sizin yas kacti ilk denemeniz mi olcakBazi ozeller yapiyor bazi ozeller yapmiyor..
Bende dusunmuyor degildim fakat
Nasipte ne varsa o olur diyorum
Ben blast 2 tane koydurucam kismetse ve kendimde ikizim birde dusun yani nasip bakarsin hic tutmaz bakarsin tek.. Allahtan hayirlisi neyse o olsun diyorum.. cumlemizin icin insallah
Ilk canim evet 29 yasindayim. Bence cokta dusunmeyelim sonucta nasip degilmi..Tabi orasi öyle Rabbim bilir en hayirlisini versin hepimize sizin yas kacti ilk denemeniz mi olcak
Sizin ilkmi?Tabi orasi öyle Rabbim bilir en hayirlisini versin hepimize sizin yas kacti ilk denemeniz mi olcak
Evet canim ilk olcak o yuzden bu kadar dusunuyorum nasil olcak falan diye evleneli 1 yil olmadi daha bizim malesef bebekte olmadiönümüzdeki aylarda gitmeyi dusunuyoruz insallah hayirlisiyla nasip olur bizleredeSizin ilkmi?
Aa daha baslamadin bile bunu mu sknti yaptin canimcim ama insan herseyi dusunuyor haklisiniz. Bak ben 5 senelik evliyim 4 senedir dusunuyorum amin insallah.. seninde hepimizinde olucak Allahin izniyle ☺☺Evet canim ilk olcak o yuzden bu kadar dusunuyorum nasil olcak falan diye evleneli 1 yil olmadi daha bizim malesef bebekte olmadiönümüzdeki aylarda gitmeyi dusunuyoruz insallah hayirlisiyla nasip olur bizlerede
Bence şimdiden çiftmi tekmi olsa diye düşünmeyin çünkü oraya gelene kadar düşüncek çok şey oluyor inşallah tedaviniz de en güzel sonuç alırsınızYok hayir daha yapilmadi su an arastiriyorum hastane doktoru falan tam bilmiyorum asamalarini henüz
Aynen oyle ben simdi 2 embriyonun 2 si cozulünce bozulmaz insallah diye dusunuyorum.. yolunda gider insallah diye.Bence şimdiden çiftmi tekmi olsa diye düşünmeyin çünkü oraya gelene kadar düşüncek çok şey oluyor inşallah tedaviniz de en güzel sonuç alırsınız
Benimde 2 donmuş var inşallah herşey benim içinde yolunda gider... gerçi transfer için para lazım ... dularım sizlerleAynen oyle ben simdi 2 embriyonun 2 si cozulünce bozulmaz insallah diye dusunuyorum.. yolunda gider insallah diye.
Ama korku degil cunku Rabbim en iyisini bilir
Rabbim nasip etmişse her turlu olur insallah..Benimde 2 donmuş var inşallah herşey benim içinde yolunda gider... gerçi transfer için para lazım ☺... dularım sizlerle
Ama düsünmeden de olmuyo ki yaş faktorude onemli diyolar tup bebekte o yuzden esim biran once gitmek istiyo aslinda bana kalsa ben biraz daha denemek istiyorum profdan randevu da aldim ilaclarla kurlerle belki nasip olur diyorumhayırlisi AllahtanAa daha baslamadin bile bunu mu sknti yaptin canimcim ama insan herseyi dusunuyor haklisiniz. Bak ben 5 senelik evliyim 4 senedir dusunuyorum amin insallah.. seninde hepimizinde olucak Allahin izniyle ☺☺
Haklisiniz aslinda aminn hepimizin insaallahBence şimdiden çiftmi tekmi olsa diye düşünmeyin çünkü oraya gelene kadar düşüncek çok şey oluyor inşallah tedaviniz de en güzel sonuç alırsınız
Merhaba bende tüp bebek merkezine gidiyorum. Kesinlikle önerebileceğim bir doktor var. Anatolia tüp bebek merkezi prof. Dk. Hakan YARALIMerhaba arkadaslar yasımız 27 özelde 35 yas altina da cift embriyo transferi yapılıyor mu? Gittigimizde her ihtimale karsi cift embriyo koyulmasini isteyecegim cünkü..birde ankarada önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?
Benim doktorum bana birakti ben 2 istedim iki transfer yapldiYok hayir daha yapilmadi su an arastiriyorum hastane doktoru falan tam bilmiyorum asamalarini henüz