- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 33
Yasiniz kac acaba hangi doktora yaptirdinizBenim doktorum bana birakti ben 2 istedim iki transfer yapldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasiniz kac acaba hangi doktora yaptirdinizBenim doktorum bana birakti ben 2 istedim iki transfer yapldi
33 yasindyim antepte ruhsen atmacaYasiniz kac acaba hangi doktora yaptirdiniz
Evet bu doktoru da duydum birde recai pabuccuyu cok oneriyolar sizin yapildi mi transferinizMerhaba bende tüp bebek merkezine gidiyorum. Kesinlikle önerebileceğim bir doktor var. Anatolia tüp bebek merkezi prof. Dk. Hakan YARALI
Insallah pozitif olur bebisleriniz tutunur sizeilk denemeniz mi?33 yasindyim antepte ruhsen atmaca
Insallah evet ilk denememiz bizde hic birsey olmamasina ragmen olmdi 4 yil 2 asilama yptrdm tutmdi sonra ark tavsiyesi gittik doktrda sizin nedensiz ister bekletin ister hizlandrmak adina tup bebek dedi bizde yaptrdik okdr testlerde negatif gordumki simdi ne umutlanmk istyrm nede kendimi strese sokmakInsallah pozitif olur bebisleriniz tutunur sizeilk denemeniz mi?
Yinede umutsuz olmayin Rabbim belki bu yollardan gectirip verecektir size mucizenizi bizimde 1 yil olcak olmadi hala yeter ki olsunda herseye katlanirim bende cok okudum burdada sebebsiz olup tup bebege gidip pozitif olanları bol bol dua edin hepimizin kucaklari mucizelerimizle dolsun insallahInsallah evet ilk denememiz bizde hic birsey olmamasina ragmen olmdi 4 yil 2 asilama yptrdm tutmdi sonra ark tavsiyesi gittik doktrda sizin nedensiz ister bekletin ister hizlandrmak adina tup bebek dedi bizde yaptrdik okdr testlerde negatif gordumki simdi ne umutlanmk istyrm nede kendimi strese sokmak
Amin insallah isteyen herkese versin AllahimYinede umutsuz olmayin Rabbim belki bu yollardan gectirip verecektir size mucizenizi bizimde 1 yil olcak olmadi hala yeter ki olsunda herseye katlanirim bende cok okudum burdada sebebsiz olup tup bebege gidip pozitif olanları bol bol dua edin hepimizin kucaklari mucizelerimizle dolsun insallah
Transfer yapılmadı henüz. İlaç kullanıyorum 13 14 gün sonra gidicemEvet bu doktoru da duydum birde recai pabuccuyu cok oneriyolar sizin yapildi mi transferiniz
Ben özelde yaptırdım 3 tane koydular ama kendim istemedim yumurta kalitesi düşük olduğu için doktor 3 tane önerdiMerhaba arkadaslar yasımız 27 özelde 35 yas altina da cift embriyo transferi yapılıyor mu? Gittigimizde her ihtimale karsi cift embriyo koyulmasini isteyecegim cünkü..birde ankarada önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?
Nerede yaptirdiniz acaba sonucunuz ne oldu?Ben özelde yaptırdım 3 tane koydular ama kendim istemedim yumurta kalitesi düşük olduğu için doktor 3 tane önerdi
10 12 gün kadar yumurta geliştirmek için iğne kullandım sonra yumurta toplama için gün verildi anestezi ile bayıltiyor 5 dk falan sürüyor bu işlem sonra yumurtaları alıp eşinden sperm alıyor ve dollenmeue geçiyorlar sen bir kaç gün evde haber bekliyorsun 14 adet yumurta topladılar benden ancak kalitesi düşükmüş 4 adet dollenebilmis 3 gün sonra transfer için aradılar o gün de 4 embriyodan 3 tane kalmış ucunude transfer etti ama işlem sırasında bitane daha öldü 2 embriyo ile iliklerime hamileym şu an 27ci haftadayim şükür bu arada ilk denememizdi sperm sayısı az be hareketlilik 0 di o yüzden yaptirdikNerede yaptirdiniz acaba sonucunuz ne oldu?
Masallah ne güzel Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bizimde ileri hareketli 0 morfoloji 1 nerede yaptirdiniz acaba onerebilceginiz bir yer var mi?10 12 gün kadar yumurta geliştirmek için iğne kullandım sonra yumurta toplama için gün verildi anestezi ile bayıltiyor 5 dk falan sürüyor bu işlem sonra yumurtaları alıp eşinden sperm alıyor ve dollenmeue geçiyorlar sen bir kaç gün evde haber bekliyorsun 14 adet yumurta topladılar benden ancak kalitesi düşükmüş 4 adet dollenebilmis 3 gün sonra transfer için aradılar o gün de 4 embriyodan 3 tane kalmış ucunude transfer etti ama işlem sırasında bitane daha öldü 2 embriyo ile iliklerime hamileym şu an 27ci haftadayim şükür bu arada ilk denememizdi sperm sayısı az be hareketlilik 0 di o yüzden yaptirdik
Biz bursada yaşıyoruz canım osmangazide jinamed tüp bebek merkezi var evime en yakın klinik oydu orda murat erdemir diye bir dr var çok iyi bir doktor tavsiye ederim kesinlikle sadece bu işle uğraşıyor tedavi sürecinde 10 kişiden 7 'miz hamile kaldikMasallah ne güzel Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bizimde ileri hareketli 0 morfoloji 1 nerede yaptirdiniz acaba onerebilceginiz bir yer var mi?
Anladım sıkıntıniz neydi acaba sizde mi esinizde mi erkekte sıkınti oldugunda tup bebegin de tutması zor olur diyolar cok uzuluyorumesimde hep onceden ikiz bebeklerim olsun diye dua edermis Allahim insallah banada yasatir bu duyguyuBiz bursada yaşıyoruz canım osmangazide jinamed tüp bebek merkezi var evime en yakın klinik oydu orda murat erdemir diye bir dr var çok iyi bir doktor tavsiye ederim kesinlikle sadece bu işle uğraşıyor tedavi sürecinde 10 kişiden 7 'miz hamile kaldik
Yok canım ya esimdeydi problem ama 1 tane sperm bile yetiyor tüp bebek için hiç öyle içini karartmaAnladım sıkıntıniz neydi acaba sizde mi esinizde mi erkekte sıkınti oldugunda tup bebegin de tutması zor olur diyolar cok uzuluyorumesimde hep onceden ikiz bebeklerim olsun diye dua edermis Allahim insallah banada yasatir bu duyguyu
Insallah canimYok canım ya esimdeydi problem ama 1 tane sperm bile yetiyor tüp bebek için hiç öyle içini karartma
Allah gönlünüzce göre versin canimInsallah canim