- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
herkes cocuguna arkadas olsun diye cocuk dogurmuyo. Benimde tek cocugum var 5 yasinda.Arkadaslar ben bir cocuk annesiyim. Yakin zamanda beklenmedik bir hamilelik gecirdim ve karnimda bebegim vefat etti. Cocugumun varligi, esimin destegiyle atlattm o gunleri. Simdi universite sinavina hazirlaniyorum. Ama icim icimi yiyor. Cocugum tek basina cok sıkılıyor. Bir daha cocuk dogurmaya bakmaya gucum, sabrim, butcem yok ama cocuguma haksizlik yaptigimi dusunuyorum. İnsanin kardesten ote yoldasi, dostu, arkadasi yoktur. Cocugumu bunlardan mahrum etmis olmak vicdanimi yaraliyor. Bu konuda sizin dusunceniz nedir? Tek cocukla yetinmek o cocuga haksizlik degil mi?
selam cute...tek çocukluyum , 1 tane daha cocugum olsun istiyorum.
hem ben istiyorum , ama daha büyük kısmı oglum su hayatta yalnız kalmasın dıye ıstıyorum
arkadas fılan degıl kardes olsun dıye ıstıyorum.
kı suanda 5 yasına gırmek uzere sık sık benım kardesım yok o yuzden canım sıkılıyor gıbı seler soyluyor
ozellıkle suda var kardesı olan cocuklar gerek sosyal hayatta gerek ıse egıtım hayatında bence cok daha gırısken oluyorlar
1 ay önce okulun pedagogu ile görüştüm hatta daha sonra bunu psikolog olan kuzenime sordum.selam cute...
aslında tam tersi;tek çocuk olanlar,daha sosyal ve aktif oluyorlar..evde kardeş olmadığı için arkadaşlarına daha bağlı ve dışarda daha sosyaller..okuduğum araştırmalar da bu yönde..
kaç yaşındasın canım.şu an uygun şartlarda değilsin anladığım kadarıyla.üniversitede okuyacaksan ertelemen uygun olur.Arkadaslar ben bir cocuk annesiyim. Yakin zamanda beklenmedik bir hamilelik gecirdim ve karnimda bebegim vefat etti. Cocugumun varligi, esimin destegiyle atlattm o gunleri. Simdi universite sinavina hazirlaniyorum. Ama icim icimi yiyor. Cocugum tek basina cok sıkılıyor. Bir daha cocuk dogurmaya bakmaya gucum, sabrim, butcem yok ama cocuguma haksizlik yaptigimi dusunuyorum. İnsanin kardesten ote yoldasi, dostu, arkadasi yoktur. Cocugumu bunlardan mahrum etmis olmak vicdanimi yaraliyor. Bu konuda sizin dusunceniz nedir? Tek cocukla yetinmek o cocuga haksizlik degil mi?
benim de tek niyetim buydu.arkadaşlık etsin diye değil de bir ömür dayanak olsun derdini paylaşabileceği bir kardeşi olsun istedim.hayatta tek başına kalmasın.tek çocukluyum , 1 tane daha cocugum olsun istiyorum.
hem ben istiyorum , ama daha büyük kısmı oglum su hayatta yalnız kalmasın dıye ıstıyorum
arkadas fılan degıl kardes olsun dıye ıstıyorum.
kı suanda 5 yasına gırmek uzere sık sık benım kardesım yok o yuzden canım sıkılıyor gıbı seler soyluyor
ozellıkle suda var kardesı olan cocuklar gerek sosyal hayatta gerek ıse egıtım hayatında bence cok daha gırısken oluyorlar
Arkadaslar ben bir cocuk annesiyim. Yakin zamanda beklenmedik bir hamilelik gecirdim ve karnimda bebegim vefat etti. Cocugumun varligi, esimin destegiyle atlattm o gunleri. Simdi universite sinavina hazirlaniyorum. Ama icim icimi yiyor. Cocugum tek basina cok sıkılıyor. Bir daha cocuk dogurmaya bakmaya gucum, sabrim, butcem yok ama cocuguma haksizlik yaptigimi dusunuyorum. İnsanin kardesten ote yoldasi, dostu, arkadasi yoktur. Cocugumu bunlardan mahrum etmis olmak vicdanimi yaraliyor. Bu konuda sizin dusunceniz nedir? Tek cocukla yetinmek o cocuga haksizlik degil mi?
bence anne ve babanın anılarını şu dunyada en yalın kardesle paylasıp yasatabılırler.kaç yaşındasın canım.şu an uygun şartlarda değilsin anladığım kadarıyla.üniversitede okuyacaksan ertelemen uygun olur.
çocuk kaç yaşında.?
ben kardeş düşünürken hak-haksızlık olarak düşünmedim ama ben yitip gittiğimde oğlumun bir ailesi,destek göreceği bir kardeşi olsun istedim.beni harekete geçiren sebep buydu.
benim de tek niyetim buydu.arkadaşlık etsin diye değil de bir ömür dayanak olsun derdini paylaşabileceği bir kardeşi olsun istedim.hayatta tek başına kalmasın.
yani oldukça duygusal sebepler seninki gibi:))
amin canım inşallah.bence anne ve babanın anılarını şu dunyada en yalın kardesle paylasıp yasatabılırler.
sonucta ölümlü dünyada yaşıyoruz.
Allah inşallah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?