- Konu Sahibi CennetKokulum
-
bende tek düşünüyordum fakat bebeğim büyüdükçe anlıyorumki kardeş yada bi nevi arkadaş şart...
2. çocuk olmayla ilgisi yok ayrımcılığın bnm görümcem 3 numara onun çocukları bir ayrı seviliyor sevgi neden bölünsün herkesin sevgisi farklı 2 erkek kardeşde birbirine sırdaş yoldaş olurlar sonuçta kardeş yaa bilmiyorum bnm 2 tane kardeşim iyikide var annemi kaybettim bni tek anlayan kardeşlerim herzaman yanımdalar bende onların yanındayım bende 2 numarayım rahmetli annem senden sonra evliliğimiz düzeldi uğurlu geldin derdi tabii çocuk evlliği kurtarmak için yapmamalı buna karşıyım her çocuğun kısmeti sevgisi ayrı olur ......vallahi size garip gelebilir ama ben hep ilk kızım olsun derdim erkek oldu. şimdi yine erkek olur diye ikinci çocuk isteğim azaldı. iki erkek ile baş edecek gücü kendimde göremiyorum. ayrıca iki kere kaynana olma fikri beni üzüyor :)) en ideali iki kız aslında ama benim öyle bir ihtimalim kalmadı. iki kız kardeş çok sırdaş olur. iki erkek nasıl olur derseniz çevremde birbirine düşkün erkek kardeş görmedim varsa da ben bilmiyorum (yok demiyorum tabi) eee şimdi ikinci kız olsa da sakat bir durum. abi sürekli kızkardeşine yüklenir ve ben erkeğim olayına girer. al sana evde bir sorun. ayrıca bir alacağına iki almak zorundasın bunun eğitimi var. diyelim tek çocuğu koleje verecekken iki çocuk olunca devlet okuluna yollamak zorunda kalabilirsin. benim de kardeşim var eşiminde ama ne bileyim belki de annem beni doğurmasaydı daha huzurlu olurdu tek çocukla. ben fazlayım bence. eşimde ikinci çocuk o da benimle aynı fikirde. tek olduğunuzda torun da tek çocuktan olur ve kıymetli olur. şimdi sevgi bölünüyor. hatta bazen adaletli bir sevgi dağılımı olmadığını düşünüyorum. bunu engellemenin yolu tek çocuk bence. çevremdeki tek çocuklar çok daha huzurlu
ne guzel mantıklıda dusunuyosunuz tamam bebek yapmak guzel cocgunuza kardes yapmak ıyıde hıoşda ıkı cocugada guzel bı egıtım saglıklı bırer yaşam verebılcekmısın?..bunuda dusun sımdı kızın sever bebeklerı sende ıstersın dogurmakda dogurmakla kalmıyokı!..
canım senin çocuğun var mı benim 11 aylık bi oğlum var. etrafımdaki herke ikinci ne zaman diyo
vallahi size garip gelebilir ama ben hep ilk kızım olsun derdim erkek oldu. şimdi yine erkek olur diye ikinci çocuk isteğim azaldı. iki erkek ile baş edecek gücü kendimde göremiyorum. ayrıca iki kere kaynana olma fikri beni üzüyor :)) en ideali iki kız aslında ama benim öyle bir ihtimalim kalmadı. iki kız kardeş çok sırdaş olur. iki erkek nasıl olur derseniz çevremde birbirine düşkün erkek kardeş görmedim varsa da ben bilmiyorum (yok demiyorum tabi) eee şimdi ikinci kız olsa da sakat bir durum. abi sürekli kızkardeşine yüklenir ve ben erkeğim olayına girer. al sana evde bir sorun. ayrıca bir alacağına iki almak zorundasın bunun eğitimi var. diyelim tek çocuğu koleje verecekken iki çocuk olunca devlet okuluna yollamak zorunda kalabilirsin. benim de kardeşim var eşiminde ama ne bileyim belki de annem beni doğurmasaydı daha huzurlu olurdu tek çocukla. ben fazlayım bence. eşimde ikinci çocuk o da benimle aynı fikirde. tek olduğunuzda torun da tek çocuktan olur ve kıymetli olur. şimdi sevgi bölünüyor. hatta bazen adaletli bir sevgi dağılımı olmadığını düşünüyorum. bunu engellemenin yolu tek çocuk bence. çevremdeki tek çocuklar çok daha huzurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?