- Konu Sahibi CennetKokulum
guclubacismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlar çok istiyorsa ve bakabileceklerse 2-3 çocuk yapabilir. Benim eşim de tek çocuk ama paylaşımcı. Tek çocuk sorunlu çocuk demek değildir asla. Paylaşımı insan sadece kardeşinden öğrenmiyor. Tek çocuk da arkadaşları ve ailesinin yardımıyla paylaşımı öğrenebilir. iKonu yalnızlıksa ilerde evlenip aile kurduğunda da yalnız kalmaz eşi, çocukları, arkadaşı olur. Ne kardeşler var ki birbirlerinden habersiz yaşıyorlar.
Çocuk sayısı konusu anne babanın sağlıkla düşünüp mantıkla vermesi gereken bir karar.
İnsan 1 çocukta doğurabilir 5 çocukta. Yeter ki onların maddi, manevi, duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilsin.
ohh maşallah bebek dünyaya geldikten sonrada inş aynı fikirde olursun çok zor ama kardeşsiz olmaz benimde durumum el verse bende 3 tane doğururdum ama 2 sine anca bakarız allahım olmayanlarada versin:Saruboceq:Insallah mayis sonuna bir kizim dunyaya gelecek.asla onun yalniz buyumesini istemem.kardes gibisi var mi?Allahin da izniyle ben 3 cocuk dusunuyorum.