- Konu Sahibi CennetKokulum
bir kızım var bir yaşına girecek... ikinciyi de doğurmak istiyorum kısmetse... çalışan biri olmasaydım üçüncü bile yapardım... kardeş iyidir....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırakın artık şu klişe ona sağlıklı bir yaşam verebilecek miyim mevzularını ..o yaşamı o rızkı siz vermiyorsunuz ALLAH veriyor ..insan olarak herşeyi kendimizin oluşturduğu fikrine öyle alışmışızki olaylara bakış açımız hep böyle ..ALLAH kime ne rızık vereceğini bilir ..çok çocuğa ben de karşıyım ama tek çocuğa da şiddetle karşıyım ..kardeşsiz çocuk olur mu hiç ..kardeşsiz çocuklar hep sorunlu büyüyor ...bu hayattan siz gittiğinizde çocuğunuz ne yapacak ..madem çocuklara sağlam bir yaşam vermeyi düşünüyorsunuz onu kardeşsiz bırakmamayı da düşünmemiz lazım ..bencil olmayalım lütfen ..sadece kendimizi düşünerek çocuklarımızın da hayatını etkilemeyelim...
bırakın artık şu klişe ona sağlıklı bir yaşam verebilecek miyim mevzularını ..o yaşamı o rızkı siz vermiyorsunuz ALLAH veriyor ..insan olarak herşeyi kendimizin oluşturduğu fikrine öyle alışmışızki olaylara bakış açımız hep böyle ..ALLAH kime ne rızık vereceğini bilir ..çok çocuğa ben de karşıyım ama tek çocuğa da şiddetle karşıyım ..kardeşsiz çocuk olur mu hiç ..kardeşsiz çocuklar hep sorunlu büyüyor ...bu hayattan siz gittiğinizde çocuğunuz ne yapacak ..madem çocuklara sağlam bir yaşam vermeyi düşünüyorsunuz onu kardeşsiz bırakmamayı da düşünmemiz lazım ..bencil olmayalım lütfen ..sadece kendimizi düşünerek çocuklarımızın da hayatını etkilemeyelim...
tek çocuk evet bencilim bencil olmak istiyorum oğlum 2 yaşına gircek anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 10 yaş yaşlandım.çocuksa aldım hevesimi allah ona uzun ömürler versin.yalnız kalırsada herşey kader allah ne yazdıysa o olur.hem maddi olarakda gücüm buna zor yetiyor.ömrümü çocuk peşinde geçirmek istemiyorum..
:içelim:tek çocuk evet bencilim bencil olmak istiyorum oğlum 2 yaşına gircek anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 10 yaş yaşlandım.çocuksa aldım hevesimi allah ona uzun ömürler versin.yalnız kalırsada herşey kader allah ne yazdıysa o olur.hem maddi olarakda gücüm buna zor yetiyor.ömrümü çocuk peşinde geçirmek istemiyorum..
Ya olmasada olur diye düşünüyorum...Tek çocuk sorunlu bir çocuk olur diye düşünmek saçma...İnsanlar sadece kardeşleriyle paylaşımda bulunmuyorlar...
Çünkü tanıdıklarım var gayette mutlu barışık paylaşımcı ...
Ama 2 çocuk olsa güzel olur ben çok seviyorum çocukları.. istiyorum.Kızım okula başlayıncada çalışmam biraz sıkıntı olacak o başlamadan istiyoruz aslında..
kızımda çok istiyor karnımda bebek varmış gibi seviyor ne zaman büyüycek burda kardeşim diyor...
Tam karar vermiştik aslında bu sene içinde olmasına ama talihsiz bir olay başımıza geldi 2 gün önce hırsız girdi evimize bütün birikimimiz çalındı :çok üzgünüm: Hiç olmazsa 2. bir bebek için bir hazırlıktıı .İşin maddiyatını düşünmek zorundayız.
Bizim içinde tam bir muallak yani...
ne kadar saçma konuşmuşsunuz yaa o zaman neden bu kadar psikolojisi sapık yetersiz tatminsiz insanlar bu kadar çoğunlukta. neden hırsızlar bu kadar çok piyasada neden dilenen mendil satan çocuklar sokaklarda CEVAP sizin gibi düşünenler yüzünden. elbetteki allahımı inkar etmiyorum ama doğurup doğurup allahım bakar ona demekde bence cahilliktir.doğurup doğurup sokağa salmak analık müslümanlık değildir.maddi manevi ona yeterli olmalısınızz onunla ilgilenmelisinizki dengesiz çocuklar çoğalmasın yanlış büyütülen çocuk iyi bür çocuğu etkilemesin. KISACASI BAKAMAYACAKSINIZ DOĞURMAYIN KARDEŞİM.ONA BAKAMAMAK DAHA BÜYÜK GÜNAH. eğerki biz dünyadan göcüp gidersek onun bie ailesi vede arkadasları olur sadece kardeşle duran kaç kişi var tanıdığınız?
sizede çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim verdiğin teselli edici sözler için...geçmiş olsun,
bütün birikimim,bebeğimin altınları,evlilik altınlarım,eşimin hediyeleri,alyansım dahil çalındı,
bebekler kısmetiyle gelir,sende psikolojini bozma sakın,
teyzemin kızınınki de çalındı ama o psikolojik tedavi görüyor,diyazemlerle duruyor,
çünkü bir ev parasıydı çalınan ve kayınvalidesiyle ayrı eve çıkma umudu yok olup gitti,
herşeyin hayırlısı olsun ama insan atlatamıyor,sanki her an siyah maskeli birileri evin içinde geziyormuş hissi vardı bende o bile geçti,
ama kızgınlığım geçmedi,
aile yadigarı takılarım vardı,bende ilerde oğlumun eşine takacaktım,çok param olsa bile asla yerine koyamayacağım şeyler vardı,
hiç üzülme beterin beteri var bak bize,korkumuzdan hala alyans bile takamıyoruz,altın fobisi oluştu zincir bile istemiyorum
işin kötüsü ben hergün sadece altınların gittiğine şükür ediyorum çünkü kucağımda bebekle eve gelip karşılaşabilirdim hırsızlarla.
ne kadar saçma konuşmuşsunuz yaa o zaman neden bu kadar psikolojisi sapık yetersiz tatminsiz insanlar bu kadar çoğunlukta. neden hırsızlar bu kadar çok piyasada neden dilenen mendil satan çocuklar sokaklarda CEVAP sizin gibi düşünenler yüzünden. elbetteki allahımı inkar etmiyorum ama doğurup doğurup allahım bakar ona demekde bence cahilliktir.doğurup doğurup sokağa salmak analık müslümanlık değildir.maddi manevi ona yeterli olmalısınızz onunla ilgilenmelisinizki dengesiz çocuklar çoğalmasın yanlış büyütülen çocuk iyi bür çocuğu etkilemesin. KISACASI BAKAMAYACAKSINIZ DOĞURMAYIN KARDEŞİM.ONA BAKAMAMAK DAHA BÜYÜK GÜNAH. eğerki biz dünyadan göcüp gidersek onun bie ailesi vede arkadasları olur sadece kardeşle duran kaç kişi var tanıdığınız?