• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Tek Çare Roucutanneymiş:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
Az önce cildiye uzmanından geldim tek çaren zoretenin yani roucutanne dedi uzun bir tedavi sürecimiz var dedi, ben 2 sene önce kullanmıştım ama şimdi kullanmak zorundasın düzenli tahlillerini yaptırarak dedi yarın tahlillerimi yaptırıcam ona göre doz belirleyecek bakalım keşke geçen yıl gelseymişim doktora şimdiye biterdi.

Aynen öyle tatlım :18:bende de aynı durum var. 1 sene önce kullanmıştım ve tekrarladı.ben istemiyorum diye doktorum jel falan yazıyo bunların yerine ama tek çare bu iki ilaç,jeller sabunlar hikaye :5: :5:bi 6 ayı daha bünyem kaldıramıcak yani.

Aynen öyle tatlım :18:bende de aynı durum var. 1 sene önce kullanmıştım ve tekrarladı.ben istemiyorum diye doktorum jel falan yazıyo bunların yerine ama tek çare bu iki ilaç,jeller sabunlar hikaye :5: :5:bi 6 ayı daha bünyem kaldıramıcak yani.

ben 3 sene önce 3 ay kullandım bıraktım sonra 6 ay kullandım bıraktım şimdi gene bu hap çıktı karşıma bünyeme verdiği zararları ilerde görürsem çok üzülürüm ya kullanıcam bıktım sürekli çıkıyo sivilceler

ben 3 sene önce 3 ay kullandım bıraktım sonra 6 ay kullandım bıraktım şimdi gene bu hap çıktı karşıma bünyeme verdiği zararları ilerde görürsem çok üzülürüm ya kullanıcam bıktım sürekli çıkıyo sivilceler

bu ilacın zararı ne ki anlamadım :26: işe yarıyor mu

Back
X