• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Benim ikizde hedef maks 16-17 kg alarak bitirmekti. 65 ile başladım, sanırım 82 idi en son. Şimdi hiç bakamadım kaç oldum bilmiyorum, şu anda jetonum düştü neden hiç bakmıyorum diye☺️Beni yolda gören hiç tanımadığım insanlar Allah kurtarsın diyordu, insanlar önümden kaçışıyordu takılmıyım diye, çok komikti halim🤭😂. Bir de o halimle şehir değiştirdim, ev taşıdım özgüvene bakar mısın 😅
ben 6 aylık cocukla sehir degistirdim. buyuk zorluktu. tartılmaya gelince, ben tartiliyorum da ne oluyor :D bosver :D
 
Bestecim 💜🥰....Detaylı ultrasonu Aytül Çorbacıoğlu yaptı canım. Ben tüp bebekten önce onun takibindeydim. Önceden tanıyorum Aytül hocayı. Amin canım benim, Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏💜
Merhaba ben detaylı ultrason için aytül hocaya gideceğimde nasıl biri rahat hisseder miyim vajinalde bakıcak muhtemelen, rahim ağzı kısalığı var bende kendisi serklaj ameliyatı yapıyor mu acaba hangi hastanelerle çalışıyor biliyor musunuz?
 
Merhaba ben detaylı ultrason için aytül hocaya gideceğimde nasıl biri rahat hisseder miyim vajinalde bakıcak muhtemelen, rahim ağzı kısalığı var bende kendisi serklaj ameliyatı yapıyor mu acaba hangi hastanelerle çalışıyor biliyor musunuz?
Merhaba, hiç cekinmenize gerek yok, dünya tatlısı bir doktor. Birçok hastaneyle çalışıyordu. Serklaj konusu bilgim dışında ama yapamayacağı bir şey olduğunu zannetmiyorum.
 
Canim sayinin cok da onemi oldugunu dusunmuyorum artik, elbette daha fazla besinci gune giden olmasi kesinlikle bir avantaj yaratiyor ama bizler pes pese surekli denedigimiz icin sayiya cok da takilmamiza gerek yok. Ben tedaviye ilk basladigimda folikul sayisi amh dusuklugunden azdi ve hala da az. Semra Hoca pgt yaptigimiz icin saglikliya ulasman zaman alabilir demisti, hakli da cikti cunku opularimda bugune kadar max 5 olgun folikul toplanabildi. Ama bu isin icine iyice girdikten sonra ucuncu gun transfer olup, ngs olmadan basarili sonuca ulasanlara da sahit oldum. Yada @bestenigar arkadasimiz gibi tek bir embriyo yollayip genetikte iyi sonuc gorenler de var. Benim de bu surecte cok sinirlerimin bozuldugu anlar oluyor ve artik yorulmaya basladim ama bu guzel ornekleri gorunce moral buluyorum ve devam etmek istiyorum. Umarim devami guzel gelir Ozlemcim, olmazsa da saglik olsun deyip denemeye devam canim benim.
Eski yorumlar ama sormak istedim memorialda kaç opu da sonuca ulaştınız acaba bana da havuz önerildi
 
Back
X