nopenoname canım nasılsın, naaparsin uzun zamandır merak ediyorum seni bitanem.
Helloooo! :)
Baya bir süre yoktum, öncelikle inanılmaz mutlu oldum Ladycim, hayırlı olsun Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çok mutlu oldum çok çok çok! burada yazı yazmayı da unutmuşum buraları mavi boncuklu smileylerle doldurmak istiyorum bulamadım buradaki alanda bi türlü :) <3 <3 <3
Beraber el ele sıkıntı yaşayıp, beraber güldüğümüz tüm arkadaşlarımızı da eski dostla karşılaşmışcasına çok öpüyorum uzaktan uzaktan!
Kendimden update verirsem;
Transfer tutmayınca moralim epeyce bozuldu. Yapışıklık problemim olmuştu kürtajlardan sonra, sanırım geçmedi geçmeyecek diye düşündüm. Rahmimin o kadar şeyden sonra çalışmadığını düşündüm falan, hamile kalmam zorlaştı olmayacak bir daha gibi düşünceler sardı ki, bir sonraki ay gene doğal yolla hamile kaldım.
Ancak fetal dna testinde yaşamla bağdaşmayacağı çıktı maalesef, sonra belirli bir süre de cvs sonucu bekleme derken tam depremin olduğu haftada sonlandırma oldu büyüdüğü için de sıkıntılı oldu çok, benim şalterleri bir süre kapattık.
Uzun süre geçti, yardım aldım, kendime biraz zor geldim ama geldim. Gelmeyelim de napalım :)
Sonrasında bir cesaret kalan embriyolarımı transfer ettirmek istedim ancak gene yapışıklık olmuş, nasıl bir şeyse benim bünyem de yapıyor sanırım. Üst üste histereskopi oldum, sonrasında prp yaptırdım epey faydası oldu. İki tane pgtden geçen embriyom vardı ikisini de transfer ettirdim. Başta ikisi de tutmuştu ancak biri gitti.
Diğeri benimle şu anda :))) Bir oh be maşalah sonunda çekelim :)
15 haftalık oldu, arada korkuyorum çok, bana düşünceler bi geliyorlar gidiyorlar ama ortalamada iyiyim mental olarak :)
pgt üstüne nipt de yaptırdım, şükür sağlıklı bir erkek. İnşallah bu şekilde de devam edecek.
Elim hiç gitmemişti siteye bakmaya girmeye de, korkar olmuştum uzunca süre. Girip okuduklarımdan sonra da haberlere çok çok sevindim, harika haberler içimde çiçekler açtı sizden güzel haberleri okudukça.
Ayrıca da buraları okuyan, canı sıkılmış olan, kendinden bir benzer hikaye arayan, bir umutla netice bekleyen herkese de kocaman sarılıyorum, kötü günler geçerken sağlam yakıyor ama geçiyor neticede bi şekilde <3